Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Piscu Vechi - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Atractie naturala(imagine generica atractii naturale)

Unde este Piscu Vechi?

Piscu Vechi

[EN] This cache will take you to a short walk thru "Piscul Vechi" Hill. Piscu' Vechi is a small hill with dense trees, but you will have a very nice panoramic view from between them. Once arrived at the coordinates you'll have to find a nanocache containing the coordinates to the final location (and also a stashnote and a few small coins).

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Piscu Vechi! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Piscu Vechi si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Piscu Vechi?
Cetatea Brasov. Lipseste temporar - Cutia lipseste in urma renovarilor efectuate la cetate. Poiana Stechil. Stejerisul Mare. Bunloc. Bunloc - In data de 19 aprilie 2010 am gasit geocutia avand codul GC1W0M6, ascunsa langa partia de schi din Bunloc. Poiana Mica. Poiana Mica - In data de 26 august 2010 am gasit geocutia avand codul GC2BTGZ, ascunsa in Poiana Mica de langa Poiana Brasov. Poarta Doamnei Poiana Brasov. Am găsit cutia - Este în stare excelentă, am pus în ea un omuleț verde și o brichetă. (obiectiv turistic cu geocutie) Canionul Sapte Scari Muntii Piatra Mare. Cheile Sapte Scari sunt situate in partea central-vestica a Muntilor Piatra Mare, la o altitudine medie de 980 m, nu departe de Valea Timisului (Dambu Morii), pe paraul Sapte Scari, afluent de stanga al Vaii Sipoaie. 9 din cele... 7 scari - Desi am fost si vara, nu puteam rata peisajele unice de iarna. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Postavaru.

Piscu Vechi in limba maghiara - magyarul: Piscu Vechi

Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Piscu Vechi - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Piscu Vechi? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

  Obiective turistice din apropiere

  Tampa
  Tampa
  Muntele Tampa apartine de masivul Postavaru si se ridica deasupra orasului Brasov.
  Biserica Neagra Brasov
  Biserica Neagra Brasov la 1.97 km
  GR0152 Biserica Neagra Brasov

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


  Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.