Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Sanpetru, judetul Brasov

Petersberg - Sanpetru - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Petersberg - Sanpetru

Petersberg - Sanpetru

Petersberg, sau ruinele cetatii de pe dealul Lempes, Sanpetru...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Petersberg - Sanpetru:

Petersburg 1
Petersburg 1
Poteca medievala de enduro
Poteca medievala de enduro
Petersburg 2
Petersburg 2
Santuri 1
Santuri 1

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Petersberg - Sanpetru.

Cautati geoascunzisul Petersberg - Sanpetru si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Printre pini la 1.87 km - * Dealul Melcilor la 9.3 km - * Piscu Vechi la 10.46 km -
Valori naturale - Judetul Brasov

Obiective turistice vecine


Stanca Veczer
Stanca Veczer
Culmea Veczer, arie naturala protejata, se afla langa localitatea Ariusd.
Ariusd
Ariusd
Ariusd este situata pe malul drept al raului Olt, in partea vestica a judetului Covasna, la limita cu judetul Brasov, pe valea paraului Ariusd.
Tampa
Tampa
Muntele Tampa apartine de masivul Postavaru si se ridica deasupra orasului Brasov.
Monumentul studentilor eroi sasi
Monumentul studentilor eroi sasi
Monumentul studentilor eroi sasi a fost construit in 1912-1913, si este amplasat la marginea sud-vest a localitatii Feldioara.
Ilieni
Ilieni la 11.98 km. Ilieni se afla situata pe valea paraului Ilieni ce izvoraste din Muntii Baraolt, pe malul drept al raului Olt, la o altitudine de 530 m si este strabatuta de DJ 112, Sfantu Gheorghe-Brasov.
Podul vechi de piatra Sancraiu
Podul vechi de piatra Sancraiu la 13.49 km
GR0233 Podul vechi de piatra Sancraiu
Valcele
Valcele
Valcele este situata in partea sud-vestica a judetului Covasna, la poalele sudice ale Muntilor Baraolt si este strabatuta de paraul Valcele.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Cetatea de pe Dealul Lempes - Am urcat la cetatea de pe Dl Lempes plecand din capatul nord-vestic al dealului, numit pe o veche harta Bergeck (?)...
 • Spre Dealul Cetatii dinspre Sanpetru - M-am apropiat de Dealul Cetatii dinspre Sanpetru, pe unul dintre numeroasele drumuri de pamant...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.