Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Mesendorf (Bunesti), judetul Brasov

Mesendorf - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Mesendorf

Mesendorf

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Mesendorf:

Cheia se gaseste la nr. 102
Cheia se gaseste la nr. 102
Intrarea
Intrarea
Biserica fortificata
Biserica fortificata
Zidul bisericii
Zidul bisericii

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Mesendorf.

Cautati geoascunzisul Mesendorf si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Crit la 4.63 km - * Cetatea taraneasca la 11.96 km - * Lacul Bradeni la 12.36 km - * Apold la 13.07 km - Biserica saseasca evanghelica din satul Apold este unul dintre cele mai importante monumente istorice si de arta din judetul Mures. * Stanca bazaltica la 17.89 km - Stanca bazaltica - Rupea. * Rupea la 18.95 km - * Monumentul Skariatin la 19.69 km - La Sighisoara, in gradinile din spatele strazii Dumbravei, in spate la pompieri, gasim o interesanta statuie, care prezinta un leu care doarme. * Padurea Breite la 21.21 km - Pe platoul Breite de langa orasul Sighisoara se afla cel mai mare si bine conservat habitat de pajiste impadurita cu stejari multiseculari si goruni din centrul si estul Europei. * Lacul Serches la 21.71 km - * Castelul Bethlen la 22.87 km - Castelului Bethlen Cris, odinioara un castel frumos, astazi cladirea este intr-o stare de degradare avansata. * Lacul Cristuru Secuiesc la 24.2 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.
- Judetul Brasov

Obiective turistice vecine


Cloasterf
Cloasterf la 6.53 km
GR0527 Cloasterf
Daia
Daia
Satul Daia, mai demult Daia Saseasca (in dialectul sasesc Doendref, Dändref, in germana Denndorf, Dellendorf, in maghiara Szászdálya), se afla in preajma Sighisoarei si apartine administrativ de comuna Apold.
Viscri
Viscri
Biserica este inchisa intre orele 14-16.
Piramidele de langa Apold
Piramidele de langa Apold la 11.57 km
GR0546 Piramidele de langa Apold
Biserica evanghelica lutherana
Biserica evanghelica lutherana la 11.68 km. GR2624 Biserica evanghelica lutherana Saschiz
Turnul cu ceas
Turnul cu ceas la 20.26 km
GR0330 Turnul cu ceas Sighisoara
Zidurile cetatii din Sighisoara
Zidurile cetatii din Sighisoara la 20.26 km
GR0045 Zidurile cetatii din Sighisoara

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Pictures - Hi, I'm sure, I can send you pictures...
 • Photos - ...
 • Are you sure? - The box was very well hidden...
 • We found the box - But not on the mentioned place...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.