Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Rasnov, judetul Brasov

DinoParc - Rasnov - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
DinoParc - Rasnov

DinoParc - Rasnov

La Rasnov se afla cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto DinoParc - Rasnov:

Exponat
Exponat

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. DinoParc - Rasnov.

Cautati geoascunzisul DinoParc - Rasnov si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Pestera Fundata la 1.68 km - Pestera din Valea Fundata este sapata in calcare jurasice, la 3,5 km distanta de Rasnov si la altitudine de 790 m. * Trambulinele din Valea Carbunari la 2.12 km - * Belvedere Groapa de Aur la 5.24 km - Punct de belvedere langa Avenul Groapa de Aur - Muntii Postavarul. * Portile de Piatra ale Postavarului la 5.27 km - Portile de Piatra ale Postavarului. * Bolovanul Prostului la 6.35 km - Bolovanul Prostului - Muntii Postavarul. * Poiana Mica la 6.36 km - * Varful Fata Inalta la 6.6 km - * Poiana pe Muchia Cheii la 6.82 km - * Varful Muchia Cheii la 6.87 km - * Poiana Trei Fetite la 7.03 km - * Poiana Inului la 7.32 km -
- Judetul Brasov

Obiective turistice vecine


Cetatea Rasnov
Cetatea Rasnov
Cetatea Rasnov este o cetate taraneasca veche din orasul Rasnov.
Bisericuta Paganilor
Bisericuta Paganilor
Bisericuta Paganilor este o formatiune stancoasa interesanta, in mijlocul padurii, la 30 minute departare de Pestera Rasnoavei.
Cheile Rasnoavei
Cheile Rasnoavei la 6.27 km
GR0288 Cheile Rasnoavei
Poarta Doamnei
Poarta Doamnei la 6.99 km
GR0008 Poarta Doamnei Poiana Brasov
Tampa
Tampa
Muntele Tampa apartine de masivul Postavaru si se ridica deasupra orasului Brasov.
Panorama spre castel
Panorama spre castel la 12.13 km
GR0016 Panorama spre castel Bran
Cascada Tamina
Cascada Tamina la 12.23 km
GR0619 Cascada Tamina

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Cutia pazita de dinozauri - Am vizitat DinoParcul in iarna impreuna cu fiul meu, Rares, mare iubitor de dinozauri, el fiind si cel care a savurat cel mai mult experienta...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.