Cotul Turzunului - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Bogata Olteana (Hoghiz), judetul Brasov

Cotul Turzunului

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cotul Turzunului.

Cautati geoascunzisul Cotul Turzunului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
21038 Vulcanii Noroiosi. 23380 Piatra Detunata. Situl arheologic Piatra Detunata. 24341 Batranul Carpatilor. Batranul Carpatilor. 27604 Tipia Ormenisului. Tipia Ormenisului. 31786 Locul fosilifer Carhaga. 38176 Coloanele de bazalt Piatra Cioplita. Rezervatia geologica Coloanele de bazalt prismatice de la Piatra Cioplita. 38807 Omul de piatra. 38980 Rupea. 39253 Poarta de piatra. Poarta de piatra sau Poarta Tatarilor. 40085 Cetatea Jimbor. Jimbor (Székelyzsombor, Sommerburg) se gaseste la 25 km nord-est de orasul Rupea, pe raul Homorod, si la 8 km de Mercheasa. 41614 Cascada de la Tigai. 42396 Stanca bazaltica. 43294 Stanca Ariciul din Ormenis. 43969 Apata. 44422 Locul fosilifer Ormenis. 46610 Ormenis. Comuna Ormenis este situata in partea de nord-vest a judetului Brasov, la 45 km de municipiul Brasov, la confluenta zonei numita Tara Barsei cu zona Oltului mijlociu, despartite de defileul Oltului intre Racos si Augustin. 48604 Baile Venetia de Jos. Baile Venetia de Jos, o fosta statiune balneoclimaterica sezoniera, se afla la 3 km est de sat, la poalele dealului Dosul Magurii.
Valori naturale - Judetul Brasov
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Microcanionul de bazalt la 4.34 km. GR1047 Microcanionul de bazalt Hoghiz
Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen la 4.67 km
GR2608 Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen Racos
Cheile Dopca la 5.48 km. GR0992 Cheile Dopca
Craterul vulcanic de la Racos
La aproximativ 700 de metri de la renumitele coloane de bazalt de langa Racos, judetul Brasov, in directia nord-vest, pe un drum abordabil si cu masina, putem ajunge la un impresionant crater vulcanic.
Coloanele de bazalt de la Racos la 5.88 km
GR0141 Coloanele de bazalt de la Racos

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.