Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Cetatea Rasnov Geodrumetie - Login - Suport
 


Pixel
Cetatea Rasnov

Cetatea Rasnov


Cetatea Rasnov este o cetate taraneasca veche din orasul Rasnov. Este una dintre cele mai bine pastrate cetati taranesti din Transilvania si a fost construita in secolele 13-14 de catre locuitorii asezarii cu acelasi nume, cu scopul principal de se apara impotriva atacurilor tatarilor. Aici au fost turnate mai multe cadre ale filmului Nemuritorii (1974) in regia lui Sergiu Nicolaescu.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cetatea Rasnov:

Cetatea Rasnov
Cetatea Rasnov
Crapatura
Crapatura
Rasnov
Rasnov
Intrare prin spate
Intrare prin spate

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Rasnov.

Cautati geoascunzisul Cetatea Rasnov si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Aplicatia android Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoascunzisurilor, respectiv anuntarea gasirii acestora.

Aplicatia android GeotrekkingObiective turistice vecine


DinoParc
DinoParc la 0.71 km
La Rasnov se afla cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei. DinoParc
Trambulinele din Valea Carbunari
Trambulinele din Valea Carbunari la 1.99 km
GR0839 Trambulinele din Valea Carbunari Rasnov
Pestera Fundata
Pestera Fundata la 2.28 km
Pestera din Valea Fundata este sapata in calcare jurasice, la 3,5 km distanta de Rasnov si la altitudine de 790 m. Pestera Fundata
Bisericuta Paganilor
Bisericuta Paganilor la 2.72 km
Bisericuta Paganilor este o formatiune stancoasa interesanta, in mijlocul padurii, la 30 minute departare de Pestera Rasnoavei. Bisericuta Paganilor
Belvedere Groapa de Aur
Belvedere Groapa de Aur la 5.69 km
Punct de belvedere langa Avenul Groapa de Aur - Muntii Postavarul. Belvedere Groapa de Aur Muntii Postavarul

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Totusi, ai reusit sa gasesti ascunzisul - Am incercat sa descriem cat mai exact locatia geocutiei...
 • Am gasit cutia - Dar locatia ei nu corespunde descrierii facute de voi! Este pe drum cu scari inainte de a ajunge sus cu destul de mult...
 • Am gasit - Multumesc pentru geocutie...
 • Verificare geocutie Cetatea Rasnov - In data de 12 august 2010 am verificat ascunzisul de langa Cetatea Rasnov...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.