Cetatea Rasnov - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Rasnov, judetul Brasov

Cetatea Rasnov

Cetatea Rasnov este o cetate taraneasca veche din orasul Rasnov. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Cetatea Rasnov Cetatea Rasnov Crapatura Rasnov Intrare prin spate Foc de artificii Iluminat public Cetatea Rasnov noaptea... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Rasnov.

Cautati geoascunzisul Cetatea Rasnov si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
20931 Bolovanul Prostului. Bolovanul Prostului. 22172 Poiana Mica. 22335 Varful Fata Inalta. 23092 Poiana pe Muchia Cheii. 23315 Varful Muchia Cheii. 23927 Poiana Trei Fetite. 23980 Poarta Doamnei. 24360 Poiana Inului. 25676 Varful Postavaru. 28452 Saua Calului. 28508 Stejerisul Mare. 28995 Poiana Stechil. 33739 Poarta Schei. Poarta Schei (Schei Gate) was built in 1827 and is an important landmark in Brasov. 34012 Turnul Negru Brasov. 34016 Cimitirul animalelor Eden. Cimitirul animalelor Eden este situat la intrarea in localitatea Codlea, si ofera servicii de inhumare din 1 noiembrie 2022.
Obiective cultural-istorice - Judetul Brasov
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


DinoParc
La Rasnov se afla cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei.
Trambulinele din Valea Carbunari la 1.99 km. GR0839 Trambulinele din Valea Carbunari Rasnov
Pestera Fundata la 2.28 km. Pestera din Valea Fundata este sapata in calcare jurasice, la 3,5 km distanta de Rasnov si la altitudine de 790 m.
Bisericuta Paganilor
Bisericuta Paganilor este o formatiune stancoasa interesanta, in mijlocul padurii, la 30 minute departare de Pestera Rasnoavei.
Belvedere Groapa de Aur la 5.69 km. Punct de belvedere langa Avenul Groapa de Aur - Muntii Postavarul.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Totusi, ai reusit sa gasesti ascunzisul - Am incercat sa descriem cat mai exact locatia geocutiei...
 • Am gasit cutia - Dar locatia ei nu corespunde descrierii facute de voi! Este pe drum cu scari inainte de a ajunge sus cu destul de mult...
 • Am gasit - Multumesc pentru geocutie...
 • Verificare geocutie Cetatea Rasnov - In data de 12 august 2010 am verificat ascunzisul de langa Cetatea Rasnov...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.