Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Cetatea Jimbor Geodrumetie - Login - Suport
 


Pixel
Cetatea Jimbor

Cetatea Jimbor


Jimbor (Székelyzsombor, Sommerburg) se gaseste la 25 km nord-est de orasul Rupea, pe raul Homorod, si la 8 km de Mercheasa.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cetatea Jimbor:

Turn patrat
Turn patrat
Intrarea
Intrarea
Turn deschis
Turn deschis
Gaura
Gaura

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Jimbor.

Cautati geoascunzisul Cetatea Jimbor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Aplicatia android Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoascunzisurilor, respectiv anuntarea gasirii acestora.

Aplicatia android GeotrekkingObiective turistice vecine


Batranul Carpatilor
Batranul Carpatilor la 5.16 km
Batranul Carpatilor - Mercheasa. Batranul Carpatilor Mercheasa
Ocland
Ocland la 6.35 km
Ocland se intinde pe malul stang al raului Homorodul Mic, la altitudinea de 515-520 m langa drumul judetean 132. Ocland
Ruinele cetatii Kustaly
Ruinele cetatii Kustaly la 7.94 km
Pornind spre stanga drumului judetean (spre sud), dupa o plimbare de aproximativ 50 de minute ajungem la cetatea Kustaly. Ruinele cetatii Kustaly
Popasul pasarilor
Popasul pasarilor la 8.02 km
GR1511 Popasul pasarilor
Baile Dungo
Baile Dungo la 8.15 km
GR0463 Baile Dungo

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.