Cetatea Feldioara - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Feldioara, judetul Brasov

Cetatea Feldioara

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Zid Intrarea in cetate Feldioara Fereastra Ruine Ruinele turnului Dupa ploaie Cutia Ziduri... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Feldioara.

Cautati geoascunzisul Cetatea Feldioara si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
20696 Valcele. Valcele este situata in partea sud-vestica a judetului Covasna, la poalele sudice ale Muntilor Baraolt. 21826 Vila Damokos Akos. Vila Damokos Akos. 27108 Balta Cismasu Harman. 30662 Stanca Veczer. Culmea Veczer, arie naturala protejata, se afla langa localitatea Ariusd. 31793 Muntele Cetatii. 31887 Maierus. Maierus (in germana Nussbach, in maghiara Szászmagyarós) este o localitate in judetul Brasov. 31990 Buncarul de razboi. 33262 Lacul Arini Maierus. 34807 Podul vechi de piatra Sancraiu. 36141 Petersberg. Petersberg, sau ruinele cetatii de pe dealul Lempes, Sanpetru. 36355 Sugas Bai. Sugas Bai se afla la 8 km distanta de Sfantu Gheorghe, la vest. 36386 Fantana cu paduchi. 37696 Izvorul Honved. Izvorul Honved. 39124 Mlastina Harman. 39319 Balta Noua.
Obiective cultural-istorice - Judetul Brasov
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Monumentul studentilor eroi sasi
Monumentul studentilor eroi sasi a fost construit in 1912-1913, si este amplasat la marginea sud-vest a localitatii Feldioara.
Lacurile Rotbav la 3.27 km. Situate langa localitatea Rotbav, aceste lacuri piscicole sunt formate din 4 lacuri ce se intind pe 42 ha.
Conacul Damokos la 3.97 km. Conacul Damokos - Araci.
Biserica fortificata la 4.19 km. Biserica-cetate din Rotbav isi afla inceputurile pe la 1250, cand locuitorii au inceput construirea unei basilici romanice.
Ariusd
Ariusd este situata pe malul drept al raului Olt, in partea vestica a judetului Covasna, la limita cu judetul Brasov, pe valea paraului Ariusd.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Am gasit - Am gasit acest ascunzis...
 • Multumim pentru cutie - Florin, Luminita, Flori si Petru...
 • Cetatea e superba - Am fost la Feldioara, cetatea e superba si impresionanta...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.