Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Racos, judetul Brasov

Cariera Brazi - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cariera Brazi

Cariera Brazi

La aproximativ 300 m spre nord de coloanele de bazalt din Racosu de Jos, se afla Cariera Brazi...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cariera Brazi:

Cariera Brazi 2
Cariera Brazi 2
Perete de bazalt
Perete de bazalt
Prapastie
Prapastie
Cariera Brazi 3
Cariera Brazi 3

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cariera Brazi.

Cautati geoascunzisul Cariera Brazi si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Coloanele de bazalt de la Racos la 0.52 km - * Locul fosilifer Carhaga la 3.91 km - * Cotul Turzunului la 6.24 km - * Batranul Carpatilor la 6.24 km - Batranul Carpatilor - Mercheasa. * Cheile Dopca la 7.82 km - * Cetatea Jimbor la 9.4 km - Jimbor (Székelyzsombor, Sommerburg) se gaseste la 25 km nord-est de orasul Rupea, pe raul Homorod, si la 8 km de Mercheasa. * Stanca Ariciul din Ormenis la 9.64 km - * Locul fosilifer Ormenis la 9.71 km - * Fortificatiile din Padurea Rica la 10.07 km - Pe varful Heghies, pe a carei panta se intinde padurea Boldi, se gasesc ruinele cetatii Attila, respectiv cetatea Réka, care alcatuiesc ansamblul fortificatiilor din padurea Rica. * Vulcanii Noroiosi la 10.24 km - * Fantana alba la 10.51 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.
- Judetul Brasov

Obiective turistice vecine


Craterul vulcanic de la Racos
Craterul vulcanic de la Racos
La aproximativ 700 de metri de la renumitele coloane de bazalt de langa Racos, judetul Brasov, in directia nord-vest, pe un drum abordabil si cu masina, putem ajunge la un impresionant crater vulcanic.
Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen
Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen la 1.58 km
GR2608 Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen Racos
Fortareata lui Mihai
Fortareata lui Mihai
Fortareata lui Mihai, de langa Mateias.
Ruinele cetatii Reka
Ruinele cetatii Reka la 9.69 km
GR2403 Ruinele cetatii Reka
Ormenis
Ormenis
Comuna Ormenis este situata in partea de nord-vest a judetului Brasov, la 45 km de municipiul Brasov, la confluenta zonei numita Tara Barsei cu zona Oltului mijlociu, despartite de defileul Oltului intre Racos si Augustin.
Mormantul reginei Reka
Mormantul reginei Reka
Conform unei legende secuiesti locale, pe valea paraului Rica/Rika, sub culmea pe care se afla Cetatea Reka, sub o stanca de calcar, se afla mormantul reginei Reka.
Apata
Apata la 11.72 km
GR0563 Apata

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.