Lacul Colibita - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Colibita (Bistrita Bargaului), judetul Bistrita-Nasaud

Lacul Colibita

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: 294 Echipa 316 319... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Colibita.

Cautati geoascunzisul Lacul Colibita si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
40016 Cascada Cofu. 41803 Piatra Cusmei. 45342 Varful Struniorul. 52862 Curmatura Tihu. 55022 Piatra lui Iacob. 55496 Scaunul Domnului. 58778 Cascada Tihu. Cascada Tihu se afla pe paraul Umed, care se varsa in paraul Ciunget. 58840 Piatra Corbului. Piatra Corbului reprezinta un perete stancos cu o inaltime de 90 m. 59874 Rapa Verde. 61177 Tinovul Mare. Tinovul Mare este o arie protejata de interes national, care se afla pe teritoriul comunei Poiana Stampei. 61450 Locul fosilifer Rapa Mare. 61751 Stancile Tamau. 61996 Varful Tatarului. 62875 Stanca Ascutita. 63032 Varful Tihu. Varful Tihu, 1799 m, este un con secundar ce domina o regiune periferica din flancul sudic al Muntilor Calimani.
Valori naturale - Judetul Bistrita-Nasaud
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Valea Repedea la 6.16 km. GR1947 Valea Repedea Muntii Calimani
Stancile Tatarului la 8.68 km. GR1615 Stancile Tatarului Muntii Calimani
Pasul Tihuta la 9.69 km
GR0377 Pasul Tihuta
Lacul Taul Zanelor la 10.01 km. GR1177 Lacul Taul Zanelor Muntii Calimani
Piatra Fantanele la 11.03 km. GR1379 Piatra Fantanele Muntii Calimani

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.