Valea Sighistel - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Giulesti (Pietroasa), judetul Bihor

Valea Sighistel

Valea Sighistel Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Valea Sighistel.

Cautati geoascunzisul Valea Sighistel si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
25060 Piatra Galbena. (obiectiv turistic cu geocutie) 25067 Saua Luncsoara. 25111 Ghetarul Focul Viu. 25362 Avenul Bortig. 26593 Pestera Neagra. 26897 Taul Negru Groapa de la Barsa. 27371 Saua Bortigul. 27594 Cetatile Ponorului. 27883 Ponorul din Barsa Cohanului. 28483 Cascada Varciorog. 29481 Boga. (obiectiv turistic cu geocutie) 31234 Poiana Ponor. (obiectiv turistic cu geocutie) 32794 Izbucul Ponor. (obiectiv turistic cu geocutie) 34201 Izbucul Ursului. 36936 Padis Ponor. 38160 Cucurbata Mare. Cucurbata Mare. 40528 Izbucul Gura Apei. Izbucul Gura Apei este situat in bazinul Vaii Gardisoara.
Valori naturale - Judetul Bihor
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Pestera Muncelului la 2.48 km. GR1223 Pestera Muncelului
Pietrele Negre la 2.81 km. GR2787 Pietrele Negre
Varful Gionasul la 3.2 km. GR1765 Varful Gionasul
Molhasurile de la Izbuce la 3.85 km. GR1217 Molhasurile de la Izbuce
Groapa Ruginoasa la 4.08 km
GR0627 Groapa Ruginoasa

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.