Simian - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Simian, judetul Bihor

Simian

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Simian.

Cautati geoascunzisul Simian si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
69513 Strand termal. Apa termala de 60-65 grade Celsius a fost gasita in anii 70 in timp ce se cauta petrol in zona. 76054 Casa muzeala svabeasca. Petresti este situata la 43 km de municipiul Satu Mare, pe drumul DN 19 Satu Mare–Oradea. 78801 Biserica reformata. Biserica reformata din Marghita a fost construita intre secolele XVI-XVIII, in stil baroc. 85697 Lacul Chereusa. 85835 Lacul Sintimreu. 86645 Capela Kigye. Capela singuratica Kigye se afla intre Petresti si Carei. 89974 Ruinele cetatii Adrian. Ruinele cetatii Adrian, Salard. 90850 Lacul Ianculesti. 91079 Lacul Barnod. 91339 Biserica romano-catolica. Biserica a fost construita in secolul XIII, in stil romanic si a functionat in cadrul fostei manastiri premonstratense. 96081 Dunele de nisip de la Foieni. 99048 Lacul Tiream. 100445 Lacul Fegernic. 109630 Lacul Valea Popii Sisterea. 110450 Turnul de apa. 111483 Lacul Valea Viteilor. 111658 Capela Sfanta Treime.
Obiective cultural-istorice - Judetul Bihor
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Simian la 1.19 km. GR2301 Lacul Simian
Parcul Central la 4.56 km. GR2511 Parcul Central Valea lui Mihai
Lacul Vasad la 14.54 km. GR2350 Lacul Vasad
Lacul Cicos la 16.82 km. GR0893 Lacul Cicos
Acumularea Crestur la 17.16 km. GR2057 Acumularea Crestur

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.