Saua Bortigul - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Poienita (Arieseni), judetul Alba

Saua Bortigul

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Saua Bortigul.

Cautati geoascunzisul Saua Bortigul si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
7501 Pestera Peretele Gardului. 8073 Izbucul Ursului. 8949 Piatra Galbena. 9125 Izbucul Ponor. 9241 Izvorul din Poiana Florilor. 10510 Pestera Neagra. 10648 Ghetarul Focul Viu. 11354 Avenul Hoanca Urzicarului. 11734 Taul Negru Groapa de la Barsa. 13163 Izbucul Gura Apei. Izbucul Gura Apei este situat in bazinul Vaii Gardisoara. 13982 Padis Ponor. 16623 Groapa Ruginoasa. 17506 Varful Gionasul. 18005 Pestera Coiba Mare. Pestera Coiba Mare se afla in Valea Gardisoara. 18824 Molhasurile de la Izbuce.
Valori naturale - Judetul Bihor
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Ponorul din Barsa Cohanului la 0.63 km. GR0836 Ponorul din Barsa Cohanului
Avenul Bortig la 1.43 km. GR0819 Avenul Bortig
Cetatile Ponorului la 1.44 km. GR0262 Cetatile Ponorului
Poiana Ponor la 2.15 km
GR1294 Poiana Ponor
Saua Luncsoara la 2.36 km. GR1502 Saua Luncsoara

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.