Poiana Ponor - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Poienita (Arieseni), judetul Alba

Poiana Ponor

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Poiana Ponor - 1 Poiana Ponor - 2 Echipa... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Poiana Ponor.

Cautati geoascunzisul Poiana Ponor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
6738 Saua Bortigul. 7275 Padis Ponor. 7348 Piatra Galbena. 7436 Pestera Neagra. 8343 Taul Negru Groapa de la Barsa. 8491 Ghetarul Focul Viu. 11351 Izvorul din Poiana Florilor. 11718 Izbucul Gura Apei. Izbucul Gura Apei este situat in bazinul Vaii Gardisoara. 12020 Pestera Peretele Gardului. 13508 Molhasurile de la Izbuce. 14155 Saua Luncsoara. 18042 Avenul Hoanca Urzicarului. 18240 Boga. 19424 Pestera Coiba Mare. Pestera Coiba Mare se afla in Valea Gardisoara. 20410 Pestera Huda Orbului. 20548 Molhasul Mare de la Izbuc. 20928 Cetatile Radesei.
Valori naturale - Judetul Bihor
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Izbucul Ponor la 0.76 km
GR1214 Izbucul Ponor
Izbucul Ursului la 1.07 km. GR1053 Izbucul Ursului
Cetatile Ponorului la 1.18 km. GR0262 Cetatile Ponorului
Ponorul din Barsa Cohanului la 1.55 km. GR0836 Ponorul din Barsa Cohanului
Avenul Bortig la 1.9 km. GR0819 Avenul Bortig

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.