Lacul Paleu - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Paleu, judetul Bihor

Lacul Paleu

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Lacul Paleu:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Paleu.

Cautati geoascunzisul Lacul Paleu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Lacul Valea Viteilor la 8.91 km - * Lacul Santaul Mic la 9.91 km - * Lacul Valea Popii Sisterea la 10.09 km - * Lac Petea la 11.17 km - * Padurea cu narcise din Osorhei la 13.13 km - * Observator Betfia la 14.77 km - Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia. * Lacul Sintimreu la 16.64 km - * Lacul Fegernic la 17.27 km - * Lacul Livada la 17.98 km -
- Judetul Bihor

Obiective turistice vecine


Podul pietonal Garasos hid
Podul pietonal Garasos hid la 6.29 km
GR0132 Podul pietonal Garasos hid
Cetatea de pamant Biharia
Cetatea de pamant Biharia la 7.23 km. Cetatea Biharia pe vremuri, a devenit resedinta de judet, ce a dat numele judetului.
Biserica reformata
Biserica reformata la 39 km. Biserica reformata din Marghita a fost construita intre secolele XVI-XVIII, in stil baroc.
Memorialul Ginta
Memorialul Ginta
Memorialul Ginta - Gyanta.
Simian
Simian la 43.83 km. GR0220 Simian

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.