Lacul Les - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Les (Nojorid), judetul Bihor

Lacul Les

Lacul Les Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Les.

Cautati geoascunzisul Lacul Les si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
44155 Lacul Ianis. 44155 Podul pietonal Garasos hid. (obiectiv turistic cu geocutie) 44378 Lac Petea. 44466 Oradea. 46108 CET Oradea. (obiectiv turistic cu geocutie) 51144 Observator Betfia. Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia. 53713 Poiana cu narcise. Poiana cu narcise de la Padurea Goroniste, Gurbediu. 61227 Lacul Santaul Mic. 62778 Lacul Paleu. 65852 Turnul Ciunt. 66885 Colegiul national Arany Janos. 68782 Padurea cu narcise din Osorhei. 74383 Lacul Salonta. 77071 Cetatea de pamant Biharia. Cetatea Biharia pe vremuri, a devenit resedinta de judet, ce a dat numele judetului. (obiectiv turistic cu geocutie) 90702 Lacul Valea Viteilor. 94439 Lacul Valea Popii Sisterea.
Valori naturale - Judetul Bihor
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Gepiu la 5.73 km. GR2162 Lacul Gepiu
Lacul Livada la 5.83 km. GR2036 Lacul Livada Livada de Bihor
Lacul Apateu la 8.54 km. GR2038 Lacul Apateu
Lacul Miersig la 9.54 km. GR2227 Lacul Miersig
Parcul natural Cefa la 12.49 km. Parcul Natural Cefa a fost infiintat in anul 2006.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.