Lacul Apateu - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Sauaieu (Nojorid), judetul Bihor

Lacul Apateu

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Apateu.

Cautati geoascunzisul Lacul Apateu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
38911 Podul pietonal Garasos hid. 41015 Lacul Livada. 46434 Poiana cu narcise. Poiana cu narcise de la Padurea Goroniste, Gurbediu. 48142 Padurea cu narcise din Osorhei. 48585 CET Oradea. 58310 Lacul Paleu. 61955 Parcul natural Cefa. Parcul Natural Cefa a fost infiintat in anul 2006. 62109 Lacul Ianis. 63302 Colonia de pasari de la Padurea Radvani. Colonia de pasari de la Padurea Radvani este o arie protejata de interes national, rezervatie naturala, tip zoologic, situata in vestul judetului Bihor, pe teritoriul comunei Cefa. 69790 Lacul Santaul Mic. 76798 Memorialul Ginta. Memorialul Ginta. 78274 Cetatea de pamant Biharia. Cetatea Biharia pe vremuri, a devenit resedinta de judet, ce a dat numele judetului. 78739 Turnul Ciunt. 78952 Magura Corbesti. 81018 Colegiul national Arany Janos.
Valori naturale - Judetul Bihor
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Gepiu la 6.92 km. GR2162 Lacul Gepiu
Lacul Miersig la 8.13 km. GR2227 Lacul Miersig
Lacul Les la 8.54 km. GR2204 Lacul Les
Lac Petea la 8.68 km. GR1262 Lac Petea
Observator Betfia la 8.9 km. Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.