Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Groapa Ruginoasa - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Groapa Ruginoasa

Groapa Ruginoasa

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Groapa Ruginoasa:

Groapa Ruginoasa 2
Groapa Ruginoasa 2
Groapa Ruginoasa 3
Groapa Ruginoasa 3
Groapa Ruginoasa 4
Groapa Ruginoasa 4

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Groapa Ruginoasa.

Cautati geoascunzisul Groapa Ruginoasa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Pestera Muncelului la 1.79 km - * Varful Gionasul la 2.26 km - * Avenul Hoanca Urzicarului la 3.01 km - * Pestera Peretele Gardului la 3.24 km - * Saua Luncsoara la 4.01 km - * Izvorul din Poiana Florilor la 4.04 km - * Avenul Bortig la 5.19 km - * Saua Bortigul la 5.29 km - * Ponorul din Barsa Cohanului la 5.65 km - * Cascada Varciorog la 5.82 km - * Cetatile Ponorului la 5.88 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Valea Sighistel
Valea Sighistel la 4.08 km. GR0033 Valea Sighistel
Piatra Galbena
Piatra Galbena la 5.77 km. GR0398 Piatra Galbena
Poiana Ponor
Poiana Ponor la 7.04 km
GR1294 Poiana Ponor
Izbucul Ponor
Izbucul Ponor la 7.7 km
GR1214 Izbucul Ponor
Boga
Boga la 8.89 km. GR0035 Boga
Padis Ponor
Padis Ponor la 9.22 km
GR1378 Padis Ponor
Cucurbata Mare
Cucurbata Mare
Cucurbata Mare - Muntii Bihor.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Groapa Ruginoasa - Cu ocazia unei excursii cu SCA in data de 31...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.