Cucurbata Mare - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Patrahaitesti (Arieseni), judetul Alba

Cucurbata Mare

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Cascada Varciorog Cascada Varciorog Pe poteca Urcand Destinatia Pe creasta Sub stanca Pe culme Cascada... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cucurbata Mare.

Cautati geoascunzisul Cucurbata Mare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
32301 Cotetul Dobrestilor. 32951 Izbucul Politei. 33410 Ghetarul de la Scarisoara. 33614 Izbucul Tauzului. 34801 Pestera Hodobana. 35787 Pod natural. 37222 Pestera Peretele Gardului. 37605 Varful Gionasul. 38160 Valea Sighistel. 38817 Saua Bortigul. 40110 Pestera Coiba Mare. Pestera Coiba Mare se afla in Valea Gardisoara. 40763 Ponorul din Barsa Cohanului. 41162 Izvorul din Poiana Florilor. 41662 Avenul Bortig. 42990 Cetatile Ponorului. 44632 Pestera Huda Orbului.
Valori naturale - Judetul Bihor
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cascada Varciorog la 4.4 km
GR0964 Cascada Varciorog
Avenul Hoanca Urzicarului la 8.94 km. GR1045 Avenul Hoanca Urzicarului
Pietrele Negre la 9.57 km. GR2787 Pietrele Negre
Groapa Ruginoasa la 9.75 km
GR0627 Groapa Ruginoasa
Hoanca Apei la 9.95 km. GR1044 Hoanca Apei

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.