CET Oradea - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Santandrei, judetul Bihor

CET Oradea

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto CET Oradea:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. CET Oradea.

Cautati geoascunzisul CET Oradea si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Lacul Paleu la 6.19 km - * Lacul Santaul Mic la 7.23 km - * Lac Petea la 10.71 km - * Lacul Livada la 11.92 km - * Lacul Valea Viteilor la 14.6 km - * Lacul Les la 14.68 km - * Observator Betfia la 14.93 km - Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia. * Lacul Apateu la 15.47 km - * Lacul Valea Popii Sisterea la 15.94 km - * Padurea cu narcise din Osorhei la 15.98 km -
- Judetul Bihor

Obiective turistice vecine


Podul pietonal Garasos hid
Podul pietonal Garasos hid la 4.51 km
GR0132 Podul pietonal Garasos hid
Cetatea de pamant Biharia
Cetatea de pamant Biharia la 9.95 km. Cetatea Biharia pe vremuri, a devenit resedinta de judet, ce a dat numele judetului.
Memorialul Ginta
Memorialul Ginta
Memorialul Ginta - Gyanta.
Biserica reformata
Biserica reformata la 45.03 km. Biserica reformata din Marghita a fost construita intre secolele XVI-XVIII, in stil baroc.
Sannicolau de Beius
Sannicolau de Beius la 46.57 km
GR0209 Sannicolau de Beius

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.