Cascada Bohodei - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Ferice (Buntesti), judetul Bihor

Cascada Bohodei

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada Bohodei.

Cautati geoascunzisul Cascada Bohodei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
18520 Poiana Radesei. 19113 Moloch. 19220 Pestera Honu. 20168 Belvedere. 21010 Varful Britei. 24093 Buteasa. Buteasa. 24495 Cascada Valul Miresei. 24511 Cascada Saritoarea Iedulului. 25054 Varful Carligati. 25239 Piatra Talharilor. 25707 Poiana Onceasa. 27619 Taul Negru Groapa de la Barsa. 28847 Pestera Neagra. 29064 Ghetarul Focul Viu. 30518 Padis Ponor. 30715 Piatra Galbena.
Valori naturale - Judetul Bihor
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Varful Bohodei
Varful Bohodei - Muntii Bihor.
Saua Cumpanatelu la 3.61 km. GR1469 Saua Cumpanatelu
Varful Piatra Arsa la 4.24 km. GR1835 Varful Piatra Arsa
Boga la 5.63 km. GR0035 Boga
Pestera Tunelul Mic langa Cetatile Radesei la 5.79 km. GR1367 Pestera Tunelul Mic langa Cetatile Radesei

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.