Belvedere - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Casa de Piatra (Arieseni), judetul Alba

Belvedere

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Belvedere.

Cautati geoascunzisul Belvedere si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
3435 Cetatile Radesei. 6977 Varful Piatra Arsa. 8836 Saua Cumpanatelu. 10927 Poiana Onceasa. 12588 Varful Britei. 13794 Piatra Talharilor. 16243 Padis Ponor. 17009 Varful Bohodei. Varful Bohodei. 18407 Boga. 18592 Molhasul Mare de la Izbuc. 19364 Molhasurile de la Izbuce. 20168 Cascada Bohodei. 20617 Izbucul Ponor. 21142 Taul Negru Groapa de la Barsa. 21974 Pestera Neagra. 22539 Buteasa. Buteasa. 22963 Poiana Ponor.
Valori naturale - Judetul Bihor
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Moloch la 0.46 km. GR2597 Moloch Punct de belvedere
Pestera Honu la 0.54 km. GR1362 Pestera Honu
Poiana Radesei la 0.75 km. GR1300 Poiana Radesei
Pestera Tunelul Mic langa Cetatile Radesei la 0.76 km. GR1367 Pestera Tunelul Mic langa Cetatile Radesei
Canyonul minune la 0.85 km. GR2598 Canyonul minune Canyonul Meduza

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.