Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Poglet (Corbasca), judetul Bacau

Manastirea Poglet - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Manastirea Poglet

Manastirea Poglet

Poglet este un sat al comunei Corbasca, numit in vechime Sucmezeu...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Manastirea Poglet:

Biserica Manastirii Poglet - 2
Biserica Manastirii Poglet - 2
Lucratura noua dupa model vechi
Lucratura noua dupa model vechi
Clopotnita
Clopotnita
Cladirea de chilii
Cladirea de chilii

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Poglet.

Cautati geoascunzisul Manastirea Poglet si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Iaz Dienet la 6.25 km - * Lacul Racaciuni la 6.57 km - * Lacul Cleja la 13.01 km - * Trovantii de la Cornii de Sus la 14.14 km - * Lacul Horgesti la 14.25 km - * Lacul Motoseni la 19.76 km - * Lacul Bibiresti la 21.55 km - * Lacul de Argint la 25.75 km - Pe malul Siretului, nu departe de orasul Adjud, există două lacuri vecine, Balta Verde - amenajat pentru pescuit si agrement - și Lacul de Argint, a caror existenta e legata de un vechi brat al Siretului, dar si de alimentarea prin panza freatica. * Trovantii de la Slobozia la 26.23 km - * Cascada si Pestera Ghimelcea la 26.33 km - * Lacul Puiesti la 30.47 km -
- Judetul Bacau

Obiective turistice vecine


Biserica de lemn
Biserica de lemn
Biserica de lemn din catunul Recea, comuna Gaiceana este un monument istoric.
Cetatea dacica Racatau
Cetatea dacica Racatau
Cetatea se afla pe malul stang al lacului de acumulare Racaciuni, implicit, al Siretului, in afara satului Racataul de Jos, dar pe raza administrativa a acestuia.
Manastirea Cucova
Manastirea Cucova
Este vorba despre o manastire episcopala, ortodoxa de stil vechi.
Biserica veche din Dragusani
Biserica veche din Dragusani
Dragusani este un sat al comunei Parava cu casele grupate sau insirate de-a lungul paraului Dragusani.
Schitul Sfantul Alexie
Schitul Sfantul Alexie
Ctitoria este de data recenta, 2016.
Biserica din Largaseni
Biserica din Largaseni
Biserica de lemne, monument istoric, este situata in perimetrul satului Largaseni, comuna Corbita.
Lacul Andreoaie
Lacul Andreoaie
Lacul este unul natural, format in urma unei mari alunecari de teren intr-o alveola larga, formata in spatele limbii de alunecare, fenomen produs pe fata sudica a Platformei Pancesti - ce reprezinta jumatatea sud-estica a Culmii Pietricica.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.