Manastirea Cucova - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Valea Seaca, judetul Bacau

Manastirea Cucova

Este vorba despre o manastire episcopala, ortodoxa de stil vechi. Manastirea a fost infiintata in anii 1933-1934, imediat dupa trecerea la Calendarul Gregorian, de catre credinciosii ortodocsi ramasi pe stil vechi din zona comunelor bacaoane Valea Seaca si Orbeni. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Manastirea Cucova Biserica mare Biserica mică Arhondaricul Monumentul închinat victimelor cazute în 1934 Monumentul închinat victimelor cazute în 1934 Vedere de pe dealul opus celui cu ascunzișul Zoom... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Cucova.

Cautati geoascunzisul Manastirea Cucova si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
39432 Manastirea Poglet. Poglet este un sat al comunei Corbasca, numit in vechime Sucmezeu. 40123 Trovantii de la Cornii de Sus. 42107 Monumentul lui Gheorghe Donici. Gheorghe Donici (1849-1916) este un erou cu totul aparte, mort in lupta, in Primul Razboi Mondial, ca voluntar, la varsta de 67 de ani. 46133 Biserica ortodoxa din Radeana. Radeana este un mic sat aflat la granita dintre cartierul Borzesti al Onestiului si comuna Stefan cel Mare. 47386 Bisericuta veche din cimitirul Bogdanei. Satul Bogdana este cunoscut prin manastirea de aici. 50278 Manastirea Bogdana. Manatirea Bogdana este, poate cea mai cunoscuta. 52030 Lacul Cleja. 55000 Trovantii de la Slobozia. 57597 Biserica de lemn. Biserica de lemn din catunul Recea, comuna Gaiceana este un monument istoric. 61660 Cineritele de la Somusca. Cineriele sunt tufuri vulcanice. 65604 Dealul Perchiu. Dealul Perchiu este, pentru Onesti, ceea ce este Tampa pentru Brasov sau Cozla pentru Piatra Neamt. 67177 Biserica din Largaseni. Biserica de lemne, monument istoric, este situata in perimetrul satului Largaseni, comuna Corbita. 69146 Lacul de Argint. Pe malul Siretului, nu departe de orasul Adjud, există două lacuri vecine, Balta Verde. 69984 Biserica din Serbanesti. Este biserica satului Serbanesti, comuna Corbita. 73250 Lacul Horgesti.
Obiective cultural-istorice - Judetul Bacau
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Andreoaie
Lacul este unul natural, format in urma unei mari alunecari de teren intr-o alveola larga, formata in spatele limbii de alunecare, fenomen produs pe fata sudica a Platformei Pancesti - ce reprezinta jumatatea sud-estica a Culmii Pietricica.
Schitul Sfantul Alexie
Ctitoria este de data recenta, 2016.
Biserica veche din Dragusani
Dragusani este un sat al comunei Parava cu casele grupate sau insirate de-a lungul paraului Dragusani.
Iaz Dienet la 9.84 km. GR2133 Iaz Dienet
Lacul Racaciuni la 9.95 km. GR2280 Lacul Racaciuni

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.