Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Manastirea Bogdana - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Bogdana (Stefan cel Mare), judetul Bacau

Unde este Manastirea Bogdana?

Manatirea Bogdana este, poate cea mai cunoscuta - datorita accesibilitatii, dar si aspectelor cultural-istorice - dintre manastirile de pe valea Trotusului. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Manastirea Bogdana - din exterior Manastirea Bogdana - intrare in incinta Manastirea Bogdana - incinta Manastirea Bogdana - biserica Biserica de lemn a fostei Manastiri Buciumi Poiana cu ciresi de pe dealul Bogdana Ciresii de pe dealul Bogdana Odihna ctitorului Pictura interioara Capela Locul cautat. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Manastirea Bogdana! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Manastirea Bogdana si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Manastirea Bogdana?
Schitul Sfantul Alexie Dragusani. Ctitoria este de data recenta, 2016. (geoascunzis)
Biserica romano-catolica Sfantul Mihail Satu Nou. La 15.8 km. Se afla langa raul Trotus, la vest de Onesti, la sud-est de Targu Ocna, intre Pargaresti si Nicoresti.
Fantana din mijlocul drumului Nicoresti. Pe strada Mihai Viteazul din Nicoresti, la aproximativ 150 m vest de drumul principal al localitatii, strada Stefan cel Mare, gasim o interesanta fantana, cu apa nepotabila, chiar in mijlocul drumului.
Manastirea Cucova. Manastirea a fost infiintata in anii 1933-1934, imediat dupa trecerea la Calendarul Gregorian, de catre credinciosii ortodocsi ramasi pe stil vechi din zona comunelor bacaoane Valea Seaca si Orbeni. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica veche din Dragusani. Dragusani este un sat al comunei Parava cu casele grupate sau insirate de-a lungul paraului Dragusani. (geoascunzis)
Manastirea Caraclau Barsanesti. (atractie turistica si geocutie) Mausoleul de la Marasti. Mausoleul se afla in capatul nordic al satului Marasti (comuna Racoasa), accesibil pe un drum comunal asfaltat ce pleaca din soseaua judeteana (asfaltata) ce leaga Tișita (de pe DN 2 - Bucuresti-Suceava) de Panciu si Soveja.
Trovantii de la Viisoara Muntii Berzunti. Trovantii constituie o curiozitate, deja destul de comuna.
Monumentul de pe Dealul Cosna Plaiurile Nemirei. La 18.4 km. Dealul Cosna este ultimul mai important - altitudinal, vorbind - de pe cel mai lung dintre Plaiurile Nemirei: Muntele Mic - Paltinis - Cosna.
La stanci Paraul Boghii. Vorbim despre un grup de stanci dintre care se detaseaza una masiva, de vreo 10 m inaltime.
Obiective cultural-istorice - Judetul Bacau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Manastirea Bogdana - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Manastirea Bogdana - Manastirea este o bijuterie...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Manastirea Bogdana? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Bisericuta veche din cimitirul Bogdanei
Satul Bogdana este cunoscut prin manastirea de aici.
Biserica ortodoxa din Radeana
Radeana este un mic sat aflat la granita dintre cartierul Borzesti al Onestiului si comuna Stefan cel Mare.
Monumentul lui Gheorghe Donici
Gheorghe Donici (1849-1916) este un erou cu totul aparte, mort in lupta, in Primul Razboi Mondial, ca voluntar, la varsta de 67 de ani.
Iazul Negoiesti
Negoiesti este satul de resedinta al comunei Stefan cel Mare, avand casele de-a lungul DN 11A, Onesti - Adjud, la cca 10 km de Onesti.

Stii vreun loc inedit din judetul Bacau, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Toate tipurile de saltele marca Latex preturi diminuate satisfac pe deplin nevoia noastra de confort. Corpul este relaxat la maximum, coloana vertebrala are suport pe toata lungimea sa, miscarile corpului nostru sunt libere. Saltelele Latex asigura suport diferentiat pentru diferitele parti ale corpului.
Saltea preturi diminuate

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.