Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Dealul Dracoaia - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Bogata (Dofteana), judetul Bacau

Unde este Dealul Dracoaia?

Dealul Dracoaia se afla intre orasul Targu Ocna si comuna Dofteana, la nord-est de raul Trotus. Dealul este de tip hogback, o creasta ascutita care a ramas in urma eroziunii intr-o zona cu strate de duritati diferite, puternic inclinate. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Dealul Dracoaia 7677 7678 Raul Trotus 7688 7690 7692 7694 7695 7696 Raul Trotus. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Dealul Dracoaia! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Dealul Dracoaia si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Dealul Dracoaia?
Monumentul Eroilor Magura Ocnei Targu Ocna. Monumentul Eroilor de pe Magura Ocnei din orasul Targu Ocna este un monument comemorativ al militarilor romani morti in Primul Razboi Mondial.
Dealul Ursoaia Muntii Berzunti. Dealul Ursoaia este, cu adevarat, unul dintre obiectivele majore ale Muntilor Berzunti. (geoobiectiv cu geocutie)
La Jgheaburi Dealul Cosna. (atractie turistica si geocutie) Saua Pacurita Plaiurile Nemirei. Depozitul de septarii Larga. Cascadele de la cariera Velnita. Intre localitatile Targu Ocna si Ciresoaia, la cariera de piatra Velnita, drumetul indraznet, bine echipat, dar si cu destula experienta, va descoperi un adevarat paradis al cascadelor. (geoobiectiv cu geocutie)
Cetatuia dacica Titelca Tisesti Targu Ocna. Ocna, se inalta un delusor, Titelca, legat cu un istm ingust de Poiana Chichilau - o sa lata, la nord de dealul omonim. (obiectiv interesant cu geocutie)
Piatra Corbu Larga. La 6.4 km. Piatra Corbu reprezinta o inpresionanta faleza de gresie, aflata la extremitatea celui mai zdravan contrafort al Culmii Berzuntilor - Stogu -, la confluenta paraului Larga cu Trotusul.
Valori naturale - Judetul Bacau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Dealul Dracoaia - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Dealul Dracoaia - Am gasit cutia in stare buna...
 • Pe Drumul Crucii pe ... Dracoaia - Dealul Drăcoaia reprezintă un cert punct de atracție (aproape irezistibilă) pentru cine suie/coboară pe Valea Trotușului cu mașina ori cu trenul, datorită alurii sale semețe, singulară în contextul culmilor de primprejur...
 • Multumiri pentru semnalizarea erorilor - Denumirea gresita a localitatii Dofteana a aparut din cauza unei greseli de dactilografiere...
 • Eroare - În text apare scris incorect Doftana; corect este Dofteana !Există o listă oficială a ariilor protejate, rezervațiilor naturale etc...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Dealul Dracoaia? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Stanca Cucului de la Bogata
Satul Bogata este accesibil pe DN 12A, Miercurea Ciuc - Onesti, fiind la 4 km vest de Targu Ocna.
Cimitirul Eroilor de la Poieni
Satul Poieni, ce reprezinta azi o suburbie a orasului Targu Ocna, e aflat la 1,5 km vest de oras, pe DN 12A, Miercurea Ciuc - Onesti.
Canionul Dofteana
Canionul Dofteana este un canion micut, dar spectaculos, lung de aproximativ 400 m si adanc de 30 m.
Sonda straveche de la Poieni
Este vorba despre cea mai veche sonda sapata prin foraj mecanic din Romania.

Stii vreun loc inedit din judetul Bacau, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Solutie pentru incalzirea locuintei, un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura reducere.
Sistem ventilatie recuperare caldura reducere

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.