Cascada Bucias - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Scutaru (Manastirea Casin), judetul Bacau

Cascada Bucias

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: 7071 Cascada mica Paraul Bucias Cascada mica in trepte Paraul Bucias Cascada Bucias de sus Lacul format sub cascada Bucias Stanca de langa cascada Cascada Bucias Stanca de langa cascada Cascada Bucias... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada Bucias.

Cautati geoascunzisul Cascada Bucias si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
28640 Pestera Barlagul Ursului. Este vorba despre una dintre putinele pesteri din tara, cantonate in gips. 29359 Padurea Lepsa-Zboina. 31365 Cimitir german. 34691 Cascada Cernica. Cascada Cernica este o cadere de apa formata din mai multe trepte, care se afla pe parul Cernica, aproape de localitatea Poiana Sarata. 38182 Cascada Caraslau. Cascaduta, in doua trepte, avand in total vreo 5 m, reprezinta modul aparte in care paraul Caraslau se varsa in raul Oituz. 38358 Piatra Ucigasul. Piatra Ucigasul. 39018 Piatra cu caldare mare. De la Piatra Soimului se urmeaza o poteca sub braul de piatra al dealului. 39184 Madona si Bestia. Pe deal sunt numeroase fenomene de acest gen, ce merita vazute. 39288 Piatra cu caldare mica. Cautand Piatra cu caldare mare, am descoperit mai intai o alta stanca, de forma unui creier, care are pe partea laterala o mica (semi)caldare. 39372 Piatra cu Palarie. De la Piatra Soimului se urmeaza o poteca de-a coasta, pe sub impresionantul brau de piatra al dealului, din care se evidentiaza o stanca uriasa. 39410 Piatra Soldatului. Pe o serie de harti, de exemplu Muntii Nemira. 39501 Cascada Tulghes. Paraul Tulghes este un afluent relativ important. 39523 Mausoleul si Muzeul. In satul Dragosloveni al comunei Soveja se ridică sobru si masiv in infatisare, covarsitor prin numarul destinelor care s-au implinit aici intr-o odihna vesnica, Mausoleul Soveja, marturia cumplitelor lupte de pe cuprinsul Vaii Susitei. 39555 Fortareata de piatra. Coborand de pe culme pe latura vestica a dealului Piatra Soimului, am descoperit o interesanta fortareata construita din pietre, de fapt o amenajare militara din Primul Razboi Mondial. 39693 Belvedere Piatra Soimului. Piatra Soimului, zona stancoasa preferata de alpinistii locali, se afla pe un versant de munte, plina cu stancarii de gresie, deasupra comunei Oituz, din judetul Bacau.
Valori naturale - Judetul Bacau
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Varful Magura Casinului
Magura Casinului, avand 1.
Cascada Fata Moarta la 2.88 km. GR3171 Cascada Fata Moarta
Cazemata de pe Plaiul Magurii Casinului
Magura Casinului a fost scena unor aprige si importante batalii în Primul Razboi Mondial.
Cascada Lesuntu Mare la 4.76 km. GR3169 Cascada Lesuntu Mare
Cascada Mata Mare la 4.81 km. GR3170 Cascada Mata Mare

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Cascada Bucias - Frumoasa cascada, frumos si punctul de belvedere...
 • Precizari suplimentare - Gasirea acestei geocutii este mai dificila fara un gps, fiind nevoie si de informatia altitudine...
 • Cascada Bucias - De la Onesti se merge pe drum asfaltat catre Casin - Manastirea Casin - Scutaru...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.