Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Dofteana, judetul Bacau

Canionul Dofteana - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Canionul Dofteana

Canionul Dofteana

Canionul Dofteana este un canion micut, dar spectaculos, lung de aproximativ 400 m si adanc de 30 m...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Canionul Dofteana:

Cadere de apa 2
Cadere de apa 2
Stanca
Stanca
Bolovani imensi
Bolovani imensi
Peretele canionului
Peretele canionului

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Canionul Dofteana.

Cautati geoascunzisul Canionul Dofteana si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Drumul Crucii la 3.13 km - Drumul Crucii de pe Dracoaia este marcat cu tablete sculptate în lemn, reprezentând cele 14 opriri biblice. * Depozitul de septarii la 4.77 km - * Dealul Ciresoaia la 5.53 km - * Saua Pacurita la 5.58 km - * Canionul paraului Hemeius la 5.85 km - * Stanca lui Camara la 6.17 km - * Monumentul Eroilor la 6.36 km - Monumentul Eroilor de pe Magura Ocnei din orasul Targu Ocna este un monument comemorativ al militarilor romani morti in Primul Razboi Mondial. * Cubul suspendat din Padurea Slanic la 8.93 km - * Dealul Pietrei la 11.02 km - * Biserica romano-catolica Sfantul Mihail la 11.76 km - Satu Nou este un sat din comuna Pargaresti. * Fantana din mijlocul drumului la 12.19 km - Pe strada Mihai Viteazul din Nicoresti, la aproximativ 150 m vest de drumul principal al localitatii, strada Stefan cel Mare, gasim o interesanta fantana, cu apa nepotabila, chiar in mijlocul drumului.
- Judetul Bacau

Obiective turistice vecine


Stanca Cucului de la Bogata
Stanca Cucului de la Bogata
Satul Bogata este accesibil pe DN 12A, Miercurea Ciuc - Onesti, fiind la 4 km vest de Targu Ocna.
Ochiul Huitoarei
Ochiul Huitoarei
Ochiul Huitoarei este o stanca din care izvoreste un parau, si care se afla pe dealul Huitoarei, deasupra comunei Dofteana.
Dealul Dracoaia
Dealul Dracoaia
Dealul Dracoaia se afla intre orasul Targu Ocna si comuna Dofteana, la nord-est de raul Trotus.
Piatra Corbu
Piatra Corbu
Piatra Corbu reprezinta o inpresionanta faleza de gresie, aflata la extremitatea celui mai zdravan contrafort al Culmii Berzuntilor - Stogu -, la confluenta paraului Larga cu Trotusul.
Cimitirul Eroilor de la Poieni
Cimitirul Eroilor de la Poieni
Satul Poieni, ce reprezinta azi o suburbie a orasului Targu Ocna, e aflat la 1,5 km vest de oras, pe DN 12A, Miercurea Ciuc - Onesti.
Sonda straveche de la Poieni
Sonda straveche de la Poieni
Este vorba despre cea mai veche sonda sapata prin foraj mecanic din Romania.
Dealul Ursoaia
Dealul Ursoaia
Dealul Ursoaia este, cu adevarat, unul dintre obiectivele majore ale Muntilor Berzunti.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Canionul Dofteana - Dupa test, mi-am invatat lectia...
 • Cutie noua la Canionul Dofteana - De astazi exista o cutie noua la canion, in acelasi loc in care a fost ascunsa cea veche; se subintelege, coordonatele sunt aceleasi...
 • Ascunzis cu nabadai - "Nabadaile" din titlu inseamna locul, in sine, al ascunzisului (a se miza pe GPS!), respectiv lipsa, cu desavarsire, a pietrelor sub care ar fi trebuit sa fie cutia...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.