Geotrekking.ro - Login - Inregistrare

Pixel
Pixel
Latitudine:
Longitudine:
Stanca Capul de sarpe
Stanca Capul de sarpe la 0.42 km. Stanca Capul de sarpe se afla in apropiere de Varful Tainic, la 400 m distanta spre sud-vest, aproape de izvorul paraului Tainic, in albia paraului.
Stanca Bufnitei
Stanca Bufnitei la 1.72 km. Pe muntele Iavardi fiecare stanca are o denumire: Piatra lui Herman, Stanca Bufnitei, Piatra lui Kota, Piatra Portelan.
Culmea Iavardi
Culmea Iavardi la 2.41 km. Culmea Iavardi se inalta deasupra vaii paraului Iavardi.
Punct belvedere
Punct belvedere la 2.53 km. Sacadatul se afla la aproximativ jumatatea distantei dintre Tarcau si Nascalatul lui Danfalau, la sud - sud-est de Saua Tarcau, la limita nordica a Muntilor Ciucului.
Pasul Dracului
Pasul Dracului la 2.55 km. Cu 2,5 km inaintea localitatii Balan, pornind de la gura paraului Fantana lui Gal si urmand drumul judetean 127B, urmarand marcajul cruce rosie, prin Pasul Dracului putem ajunge pe creasta principala a Muntilor Noscolat, respectiv Hasmas.
Pixel

Locuri interesante din apropiere: * Valea Iavardi la 2.07 distanta - Paraul Iavardi este un afluent din dreapta al paraului Valea Rece. * Varful Nascalat la 5.59 distanta - * Capela catolica Band la 10.1 distanta - La gura paraului Band, afluent de stanga al Vaii Reci, nu departe de varsarea acesteia in Trotus, se afla un grup de case ce formeaza catunul Band al Satului Valea Rece. * Gorodisul la 12.38 distanta - De pe varful acoperit cu pasuni al Gorodisului, avem o panorama deosebita asupra comunei Sandominic, lacul de decantare din apropiere si muntele Hasmasul Mare. * Turnul Ciuntit la 13.92 distanta - Turnul Ciuntit este declarat monument conform registrului monumentelor judetului Harghita din 1992, este un interesant vestigiu arhitectonic al Ciucului de Sus.

Atractii turistice si locuri interesante din Romania, in jurul unor coordonate date. Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare. R - centrul hartii. R - geoobiectiv cu geocutie. R - propunere geoascunzis. © 2007-2023 Geotrekking.ro Toate drepturile rezervate.