Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Cartisoara, judetul Sibiu

Lespezi Star - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Lespezi Star

Lespezi Star

Locatie la inaltime, pazita de o stea...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Lespezi Star:

Covor de afine
Covor de afine
Peretele sudic
Peretele sudic
Lacul Caltun
Lacul Caltun
Strigatul stancilor spre cer
Strigatul stancilor spre cer

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lespezi Star.

Cautati geoascunzisul Lespezi Star si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Varful Cornu Caltunului la 0.19 km - * Portita Caltunului la 0.33 km - * Strunga Doamnei la 0.67 km - * Varful dintre Strungi la 0.89 km - * Varful Laitel la 1.73 km - * Saua Cleopatrei la 1.73 km - * Saua Laitel la 1.93 km - * Varful Serbota la 2.55 km - * Pestera Piscul Negru la 2.75 km - * Saua Serbota la 2.97 km - * Saua Doamnei la 3 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Caltun
Lacul Caltun la 0.59 km
GR0766 Lacul Caltun Muntii Fagaras
Geo Negoiu
Geo Negoiu la 1.26 km
GR0194 Geo Negoiu
Caderile de apa ale Caltunului
Caderile de apa ale Caltunului
De la cabana Piscu Negru, pe valea Caprioara, urmand marcajul triunghi albastru, putem ajunge la lacul Caltun.
Mina parasita
Mina parasita
In apropierea cabanei Piscu Negru, chiar langa traseul care urca pe Piciorul Lespezilor catre Varful Lespezi, se afla o mina parasita.
Lacul Balea
Lacul Balea
Rezervatia complexa Balea este situata pe creasta nordica a muntilor Fagaras protejand o suprafata de 180 hectare.
Poarta potecii
Poarta potecii
De la Balea Cascada putem ajunge sus, la lacul Balea, in trei moduri.
Belvedere Cascada Balea
Belvedere Cascada Balea
La cascada Balea se poate ajunge, pornind din parcarea de langa statia de jos a telecabinei, urmand poteca marcata cu punct rosu.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • La steaua care a rasarit, e o cale atat de lunga - Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat...
 • Oau felicitari - Cred ca sunteti primi! Ma bucur ca ati gasit-o...
 • Pe varful Lespezi de la Piscul Negru - Pentru a ajunge pe varful Lespezi am urcat pe piciorul Lespezilor, pe un traseu turistic ce porneste de la Cantonul Piscul Negru...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.