Cheia Cheii - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Podu Dambovitei (Dambovicioara), judetul Arges

Cheia Cheii

Cheile vaii Cheita se infatiseaza ca o anexa a Cheilor Mari, prezenta acestora fiind legata de paraul Cheita, afluent pe stanga a Dambovitei. Ele se desfasoara pe directia sud-est pe o lungime de aproximativ 1,5 km. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheia Cheii.

Cautati geoascunzisul Cheia Cheii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
26539 Izvoarele Gradistei. 27880 Saua Santiliilor. 29061 Varful Secarea Mare. 29585 Varful Santilia Mare. 29657 Curmatura Fiarelor. 33206 Saua Groapele. 35940 Acul din Valea Urzicii. Acul din Valea Urzicii, Piatra Craiului. (obiectiv turistic cu geocutie) 38029 Ceardacul Stanciului. (obiectiv turistic cu geocutie) 38035 Varful Leaota. 38239 Pestera Stanciului. Acces din orasul Zarnesti. (obiectiv turistic cu geocutie) 38735 Varful Duda Mare. 38920 Poiana Grind. 39489 Biserica Namaesti sapata in piatra. 39539 Braul Rosu. Partea Braului de Mijloc de sub creasta sudica, incepand de la Marele Grohotis, poarta denumirea de Braul Rosu sau Muchia Rosie. (obiectiv turistic cu geocutie) 40044 Iesirea din Poiana Inchisa la ora 14. Poiana Inchisa este un loc greu accesibil, dar nu chiar atat de inchis. 40503 Izvorul din Poiana Inchisa. Izvorul din Poiana Inchisa se afla pe panta nordica a acesteia, locul este aratat si de o momaie.
Valori naturale - Judetul Arges
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Casa lui Paul Everac la 1.21 km. GR2909 Casa lui Paul Everac Podu Dambovitei
Cheile Mari ale Dambovitei la 1.94 km. Cheile Mari ale Dambovitei incep din marginea de sud-est a comunei Rucar, ele desfasurandu-se pe o lungime de circa 2,8 km, pana la marginea de sud a localitatii Podu Dambovitei.
Canionul Oratii
Canionul de langa ruinele cetatii Oratia este un canion deosebit de spectaculos, poate fi insa foarte periculos in caz de ploaie si viitura.
Cetatea Oratia
Cetatea Oratia se afla in imediata apropiere a soselei care urca din localitatea Podu Dambovitei spre Moeciu, la o curba a drumului, acolo unde exista si o parcare langa sosea.
Pestera Uluce la 5.12 km. GR1661 Pestera Uluce

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.