Barajul Vidraru - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Capatanenii Ungureni (Arefu), judetul Arges

Barajul Vidraru

Lacul de acumulare Vidraru a fost creat de barajul Vidraru pe raul Arges, in 1966, pentru productia de energie electrica. Constructia barajului a durat 5 ani si jumatate. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Barajul Vidraru 1 Sub baraj Barajul Vidraru 2 Lacul Vidraru 1 3187 Barajul Vidraru 3 Covrigi 3195 Statuia lui Prometeu 1 Lacul Vidraru 2 Lacul Vidraru 3... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Barajul Vidraru.

Cautati geoascunzisul Barajul Vidraru si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
67432 Izvor langa Poarta de Piatra. 68119 Poarta de Piatra. Poarta de Piatra este un imens portal deschis in stanca, situat pe muchia ingusta ce se desprinde spre vest din Varful Portii de Piatra. 68612 Pestera Piscul Negru. 71240 Stanca Coltul lui Damaschin. 71542 Belvedere Muchia Vladesei. 72415 Varful Ciuha Mica. 73065 Varful Cozia. Varful Cozia sau Ciuha Mare este cea mai mare inaltime a masivului Cozia. 73470 Manastirea Curtea de Arges. 74201 Manastirea Stanisoara. Manastirea Stanisoara, numita pana in secolul al 18. 74204 Caderile de apa ale Caltunului. De la cabana Piscu Negru, pe valea Caprioara, urmand marcajul triunghi albastru, putem ajunge la lacul Caltun. (obiectiv turistic cu geocutie) 75530 Pestera Salbaticului. 75862 Lespezi Star. Locatie la inaltime, pazita de o stea. (obiectiv turistic cu geocutie) 76060 Varful Cornu Caltunului. 76506 Belvedere Stanisoara-Turnu. 76820 Portita Caltunului.
Valori naturale - Judetul Arges
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cetatea Poienari
Rolul cetatii Poienari a fost de a asigura refugiu pentru domnitor si de a adaposti o mica garnizoana, compusa din 5-7 osteni.
Podul Calugarita la 1.5 km
GR2618 Podul Calugarita
Canionul Valea lui Stan
Valea lui Stan se afla in masivul Fruntii, parte a Muntilor Fagarasi, la sud-vest de lacul Vidraru.
Manastirea Corbii de piatra la 17.45 km. GR2558 Manastirea Corbii de piatra
Lacul Cerbureni la 18.4 km. GR2096 Lacul Cerbureni

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.