Cetatea Soimos - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Soimos (Lipova), judetul Arad

Cetatea Soimos

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Cetatea Soimos Cauta aici... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Soimos.

Cautati geoascunzisul Cetatea Soimos si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
35730 Iazul Zabrani. Iazul sau Balta Zabrani. 35925 Belvedere Valea Bosniac. Punctul de observatie se afla pe un bot de promontoriu proeminent, cu 25 m deasupra talvegului Paraului Valea Bosniacului, la 70 m vest de versantul stang. 38302 Lacurile Ghioroc. Lacul Ghioroc, numit si Litoralul de acasa sau Oceanul de la Ghioroc, se afla la 22 km distanta de Arad. 39661 Parcul de sculptura. Zona de agrement Casoaia se afla la aproximativ 50 km de Arad. 57167 Lacul Cicir. 57782 Cetatea Siria. Cetatea Siria, azi in ruine, se afla pe Dealul Cetatii (496 m), deasupra satului Siria, dominand regiunea. 59220 Castelul Bohus. Castelul Bohus a fost construit in prima jumatate din secolul al XIX-lea. 60932 Locul fosilifer Zabalt. 64383 Locul fosilifer Radmanesti. 65711 Charlottenburg. Charlottenburg (sau Sarlota, s-a mai numit Barita, germana Charlottenburg, Charlotenburg, Schalotteborch, maghiara Sarlotavar) este o localitate din judetul Timis, Banat. 68845 Rozariul de la Mandruloc. Gradina de trandafiri Rozariul de la Mandruloc. 73398 Lacul Albastra. 75347 Locul fosilifer Monorostia. 80842 Lacul Taut. 93384 Varful Comorii.
Obiective cultural-istorice - Judetul Arad
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Balta Soimos la 0.67 km. GR0832 Balta Soimos
Drumul Golgotei
Lipova, a small town in Western Romania, was founded in the 15th century.
Conacul Birtolon la 6.94 km. Conacul Birtolon - Baratca.
Plop negru la 8.32 km. Plopul negru se afla la sud-est de Paulis, intre raul Mures si calea ferata.
Minis la 9.42 km
GR0052 Minis

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Continut ud - Am gasit geocutia ascunsa printre ruinele cetatii Soimos...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.