Cetatea Siria - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Siria, judetul Arad

Cetatea Siria

Cetatea Siria, azi in ruine, se afla pe Dealul Cetatii (496 m), deasupra satului Siria, dominand regiunea. Rolul indeplinit de cetate era unul strategic, de aparare si economic avand arondate 110 sate. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Cetatea Siria 1 Cetatea Siria 2 Cetatea Siria 3 Cetatea Siria 4 Cetatea Siria 5 Cetatea Siria 6 Cetatea Siria 7 Cetatea Siria 8 Siria Cetatea Siria 9 Cetatea Siria 10... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Siria.

Cautati geoascunzisul Cetatea Siria si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
56212 Conacul Birtolon. Conacul Birtolon. 57104 Plop negru. Plopul negru se afla la sud-est de Paulis, intre raul Mures si calea ferata. 57782 Cetatea Soimos. (obiectiv turistic cu geocutie) 58012 Balta Soimos. 58344 Drumul Golgotei. Lipova, a small town in Western Romania, was founded in the 15th century. (obiectiv turistic cu geocutie) 65466 Iazul Zabrani. Iazul sau Balta Zabrani. 66022 Rozariul de la Mandruloc. Gradina de trandafiri Rozariul de la Mandruloc. 70876 Lacul Taut. 72835 Balta Rovina. 74082 Poiana cu narcise. Poiana cu narcise de la Rovina. 74729 Lacul Albastra. 81147 Lacurile de la Bocsig. 88931 Casa cu lacat. Casa cu lacat. 92624 Belvedere Valea Bosniac. Punctul de observatie se afla pe un bot de promontoriu proeminent, cu 25 m deasupra talvegului Paraului Valea Bosniacului, la 70 m vest de versantul stang. 93814 Rezervatia de soluri saraturate. 94344 Lacul Aradul Nou.
Obiective cultural-istorice - Judetul Arad
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Castelul Bohus
Castelul Bohus a fost construit in prima jumatate din secolul al XIX-lea.
Parcul de sculptura la 9.55 km. Zona de agrement Casoaia se afla la aproximativ 50 km de Arad.
Lacurile Ghioroc la 14.05 km. Lacul Ghioroc, numit si Litoralul de acasa sau Oceanul de la Ghioroc, se afla la 22 km distanta de Arad.
Minis la 14.9 km
GR0052 Minis
Caramidaria Santana la 15.69 km. GR2015 Caramidaria Santana

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.