Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Castelul Bohus - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Castelul Bohus

Unde este Castelul Bohus?

Castelul Bohus a fost construit in prima jumatate din secolul al XIX-lea. Consta dintr-un singur corp de cladiri, care prezinta 30 de camere. Fatada este prevazuta cu o terasa, avand coloane dorice.

Castelul Bohus gazduieste muzeul memorial inchinat scriitorului Ioan Slavici, nascut la Siria. Castelul gazduieste si o expozitie permanenta consacrata compozitorului Emil Montia, care si-a petrecut cea mai mare parte din viata sa la Siria. In parcul castelului se afla monumentul baronesei Antonia Bohus, al carei nume il poarta si castelul, care s-a facut cunoscuta datorita sustinerii revolutionarilor inchisi dupa anul 1849.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Pictura sec. 19. Fantana Statuia baronesei Parcul castelului 1 Parcul castelului 2 3180 Parcul castelului 3 Statui Castelul Bohus Terasa cu coloane dorice Copac batran. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Castelul Bohus! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Castelul Bohus si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Castelul Bohus?
Rozariul de la Mandruloc. Gradina de trandafiri Rozariul de la Mandruloc.
Iazul Zabrani. La 20.4 km. Poiana cu narcise. La 24.8 km. Casa cu lacat. La 26.9 km. Casa cu lacat - Arad.
Lacurile de la Bocsig. Rezervatia de soluri saraturate. Belvedere Valea Bosniac. Punctul de observatie se afla pe un bot de promontoriu proeminent, cu 25 m deasupra talvegului Paraului Valea Bosniacului, la 70 m vest de versantul stang.
Varful Comorii. Charlottenburg. Se remarca prin faptul ca este singurul sat construit in forma de cerc din Banat.
Rezervatia Starcii cenusii de la Sac.

Castelul Bohus in limba maghiara - magyarul: Bohus-kastÚly

Obiective cultural-istorice - Judetul Arad
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Castelul Bohus - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Castelul Bohus? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

  Obiective turistice din apropiere

  Cetatea Siria
  Cetatea Siria
  Cetatea Siria, azi in ruine, se afla pe Dealul Cetatii (496 m), deasupra satului Siria, dominand regiunea.
  Minis
  Minis la 14.53 km
  GR0052 Minis

  Stii locuri de vizitat din judetul Arad, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.