Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Siria, judetul Arad

Castelul Bohus - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Castelul Bohus

Castelul Bohus

Castelul Bohus a fost construit in prima jumatate din secolul al XIX-lea...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Castelul Bohus:

Fantana
Fantana
Statuia baronesei
Statuia baronesei
Parcul castelului 1
Parcul castelului 1
Parcul castelului 2
Parcul castelului 2

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Castelul Bohus.

Cautati geoascunzisul Castelul Bohus si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Parcul de sculptura la 10.88 km - Zona de agrement Casoaia se afla la aproximativ 50 km de Arad. * Lacurile Ghioroc la 13.41 km - * Caramidaria Santana la 14.24 km - * Minis la 14.53 km - * Lacul Cicir la 15.43 km - * Conacul Birtolon la 17.76 km - Conacul Birtolon - Baratca. * Plop negru la 17.93 km - Plopul negru se afla la sud-est de Paulis, intre raul Mures si calea ferata. * Balta Soimos la 18.99 km - * Rozariul de la Mandruloc la 19.78 km - Gradina de trandafiri Rozariul de la Mandruloc. * Iazul Zabrani la 20.31 km - * Lacul Albastra la 22.58 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.
- Judetul Arad

Obiective turistice vecine


Cetatea Siria
Cetatea Siria
Cetatea Siria, azi in ruine, se afla pe Dealul Cetatii (496 m), deasupra satului Siria, dominand regiunea.
Drumul Golgotei
Drumul Golgotei
Lipova, a small town in Western Romania, was founded in the 15th century.
Cetatea Soimos
Cetatea Soimos la 18.86 km
GR0046 Cetatea Soimos
Sannicolau de Beius
Sannicolau de Beius la 60.02 km
GR0209 Sannicolau de Beius
Memorialul Ginta
Memorialul Ginta
Memorialul Ginta - Gyanta.
Valea Sighistel
Valea Sighistel la 79.3 km. GR0033 Valea Sighistel
Pietrele Negre
Pietrele Negre la 80.91 km. GR2787 Pietrele Negre

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.