Balta Rovina - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Ineu, judetul Arad

Balta Rovina

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Balta Rovina.

Cautati geoascunzisul Balta Rovina si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
72835 Cetatea Siria. Cetatea Siria, azi in ruine, se afla pe Dealul Cetatii (496 m), deasupra satului Siria, dominand regiunea. 73410 Parcul de sculptura. Zona de agrement Casoaia se afla la aproximativ 50 km de Arad. 76534 Castelul Bohus. Castelul Bohus a fost construit in prima jumatate din secolul al XIX-lea. 78330 Varful Comorii. 88174 Lacul Adea. 88639 Pestera Valea Morii. 91691 Pestera Liliecilor. 102910 Rezervatia de soluri saraturate. 103381 Caramidaria Santana. 103921 Lacurile Socodor. 109514 Locul fosilifer Monorostia. 111787 Balta Soimos. 112792 Cetatea Soimos. 114393 Sannicolau de Beius. 115373 Lacurile Ghioroc. Lacul Ghioroc, numit si Litoralul de acasa sau Oceanul de la Ghioroc, se afla la 22 km distanta de Arad. 115627 Minis. 117420 Dealul Pacau.
Valori naturale - Judetul Arad
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Poiana cu narcise la 1.43 km. Poiana cu narcise de la Rovina.
Lacurile de la Bocsig la 2.67 km. GR2366 Lacurile de la Bocsig
Rezervatia Starcii cenusii de la Sac la 11.08 km. GR1602 Rezervatia Starcii cenusii de la Sac
Padurea de stejar pufos la 14.85 km. GR0871 Padurea de stejar pufos Carand
Lacul Taut la 16.36 km. GR2325 Lacul Taut

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.