Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Varful Vacarea - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Pojorata (Leresti), judetul Arges

Unde este Varful Vacarea?

Varful Vacarea Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Vacarea! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Varful Vacarea si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Vacarea?
Varful Lerescu. Cheia Cheii. Ele se desfasoara pe directia sud-est pe o lungime de aproximativ 1,5 km. (obiectiv interesant cu geocutie)
Acul din Valea Urzicii Piatra Craiului. Acul din Valea Urzicii, Piatra Craiului. (geoobiectiv cu geocutie)
Curmatura Lerescu. Pestera Stanciului Muntii Piatra Craiului. Acces din orasul Zarnesti - Cabana Plaiul Foii, apoi traseul montan Cabana Plaiul Foii - Poiana Tamasel triunghi rosu, apoi punct galben pana la Cabana Garofita Pietrei Craiului. (geoascunzis)
Ceardacul Stanciului Piatra Craiului. Canionul Oratii. Canionul de langa ruinele cetatii Oratia este un canion deosebit de spectaculos, poate fi insa foarte periculos in caz de ploaie si viitura. (geoascunzis)
Braul Rosu Muntii Piatra Craiului. Partea Braului de Mijloc de sub creasta sudica, incepand de la Marele Grohotis, poarta denumirea de Braul Rosu sau Muchia Rosie.
Pestera Dambovicioara.
Valori naturale
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Varful Vacarea - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Vacarea? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Lacul Satic
Lacul Satic se afla in apropierea localitatii Satic, comuna Rucar.

Stii vreun loc inedit din xyz, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.