Varful Rosu - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Pojorata (Leresti), judetul Arges

Varful Rosu

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Varful Rosu:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Rosu.

Cautati geoascunzisul Varful Rosu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Saua Sleul Batranei la 4.64 km - * Varful Vacarea la 4.89 km - * Baraj Valea Rea la 7.2 km - * Crucea de pe Gradisteanu la 8.29 km - * Curmatura Bratilei la 11.93 km - * Refugiul Berevoiescu la 12.23 km - * Refugiul Zarna la 14.26 km - * Refugiul din Curmatura Zarnei la 14.28 km - * Varful Lerescu la 14.41 km - * Varful Hartopul la 15.61 km - * Curmatura Lerescu la 15.74 km -
- Xyz

Obiective turistice vecine


Pestera Stanciului
Pestera Stanciului la 19.2 km. Acces din orasul Zarnesti - Cabana Plaiul Foii, apoi traseul montan Cabana Plaiul Foii - Poiana Tamasel triunghi rosu, apoi punct galben pana la Cabana Garofita Pietrei Craiului.
Ceardacul Stanciului
Ceardacul Stanciului la 19.25 km
GR0779 Ceardacul Stanciului
Braul Rosu
Braul Rosu
Partea Braului de Mijloc de sub creasta sudica, incepand de la Marele Grohotis, poarta denumirea de Braul Rosu sau Muchia Rosie.
Iesirea din Poiana Inchisa la ora 14
Iesirea din Poiana Inchisa la ora 14
Poiana Inchisa este un loc greu accesibil, dar nu chiar atat de inchis.
Izvorul din Poiana Inchisa
Izvorul din Poiana Inchisa
Izvorul din Poiana Inchisa se afla pe panta nordica a acesteia, locul este aratat si de o momaie.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.