Varful Poieni - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Ciopeia (Santamaria-Orlea), judetul Hunedoara

Varful Poieni

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Varful Poieni:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Poieni.

Cautati geoascunzisul Varful Poieni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Cetatea feudala Salasu de Sus la 4.64 km - Curtea nobiliara a fost ridicata in Evul Mediu tarziu. * Casa Dinozaurilor Pitici la 4.74 km - Casa Dinozaurilor Pitici - Sanpetru. * Depozitele de oase de dinozaur Sanpetru la 5.23 km - * Tronul Strabunilor la 5.87 km - * Lumea Dinozaurilor Transilvania la 5.96 km - Lumea Dinozaurilor Transilvania - Sibisel. * Fanatele cu narcise la 6.35 km - * Balta Unirea la 8.96 km - * Rezervatia de zimbri la 9.01 km - Refacerea speciei zimbru in Romania a inceput in anul 1958, cand au fost aduse in padurea Slivut de langa Hateg, doua exemplare din Polonia. * Casa Pietrelor la 9.23 km - Casa Pietrelor - Ohaba-Sibisel. * Depozitele de oua de dinozauri Tustea la 11.53 km - * Mlastina Pesteana la 13.12 km -
- Xyz

Obiective turistice vecine


Biserica Reformata-Calvina Santamaria Orlea
Biserica Reformata-Calvina Santamaria Orlea
Biserica Reformata-Calvina Santamaria Orlea a fost ridicata catre sfarsitul secolul XIII.
Turnul Kendeffy
Turnul Kendeffy
Cetatea regala a Hategului este o fortificatie similara celei de la Malaiesti, avand rol politic si militar, de supraveghere si control.
Cetatea Malaiesti
Cetatea Malaiesti
Cetatea construita pe pamantul cnezilor Saracin din Salasu de Sus, a fost o constructie mica, dar foarte ingenioasa.
Cetatea Colt
Cetatea Colt
Sud de orasul Hateg, din localitatea Santamaria Orlea, se desprinde un drum asfaltat catre localitatea Rau de Mori.
Cascada Lolaia
Cascada Lolaia la 15.27 km
GR0746 Cascada Lolaia

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.