Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Varful Costiugu

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3064 atractii turistice, 13473 poze si 1445 comentarii)
 

Pixel

Varful Costiugu..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Varful Costiugu - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

480 Cetatea Malaiesti ruine
480
Veresvirág Ciumani Belvedere Veresvirag
Veresvirág
Imprejmuire cu gard Izvorul Trotusului deal paltin izvor
Imprejmuire cu gard
Bancu Ciucsangeorgiu
Bancu
Drumul dinspre Cireseni Cireseni Varful Aramei turn observatie
Drumul dinspre Cireseni
Comandau Comandau
Comandau
8413 Piatra Soimului varf culme
8413
Figura groteasca Richis
Figura groteasca
Culorile toamnei lacul sfanta ana culori toamna
Culorile toamnei
Cristian Quelle Oncesti Paltinis Cindrel
Cristian Quelle
Podet improvizat din busteni Recea biserica lemn ortodoxa veche
Podet improvizat din busteni
Placa memoriala Alba Iulia Traseul celor trei fortificatii
Placa memoriala

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Costiugu!

>>> Vizitati Varful Costiugu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Cracu Mare, cea mai apropiata localitate, care se afla la 4,04 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Fagul urias - Crovul Medved - Muntii Mehedinti

Fagul urias - Crovul Medved - Muntii Mehedinti la 2,9 km
Obiectivul in sine este mai putin important, locatia sa reprezentand insa un punct de reper pentru cei ce doresc sa realizeze un traseu lejer, de o zi, al marilor crovuri mehedintene.
Crovurile Medved si al Porcului Muntii Mehedinti

Crovurile Medved si al Porcului Muntii Mehedinti la 3,4 km
Crovurile aflate sub culmea Muntilor Mehedinti, intre cheile Tesnei si cele ale Beletinei, sunt microdepresiuni formate in urma dizolvarii calcarului din subsol, numite, stiintific, polii, numele de crov fiind, de fapt, un regionalism.
Biserica din Inelet Valea Cernei

Biserica din Inelet Valea Cernei la 5,6 km
Satul Inelet are cele 6-8 case imprastiate pe Cracul Inelet, un picior al Culmii Muntilor Cernei indreptat spre valea Cernei.
Crucea de langa satul Inelet Muntii Cernei

Crucea de langa satul Inelet Muntii Cernei la 5,6 km
Inelet este deja un destul de bine cunoscut sat de pe Valea Cernei, datorita scarilor de lemn montate pe geanturi (pereti de calcar) care faciliteaza accesul din vale pe dealul (Cracul Inelet) pe care se afla satul.
Varful Biliana Muntii Cernei

Varful Biliana Muntii Cernei la 6,9 km
Este vorba despre un varf putin proeminent prin altitudinea sa (1361 m) si in comparatie cu cea a varfului din preajma (aproape 1500 m), dar mai ales cu forma si constitutia (calcaroasa) a acestuia (Zascolul Arjanei).
Varful Zascolul Arjanei Muntii Cernei

Varful Zascolul Arjanei Muntii Cernei la 7,1 km
Este culminatia unei klippe de calcar a culmii Muntilor Cernei, prinsa in relieful inconjurator dominat de sisturi. Confundat cu Varful Arjana (1513 m), Zascolul Arjanei (1499 m) este cel mai proeminant ca alura si totodata cel mai pitoresc.
Poiana Beletina Muntii Mehedinti

Poiana Beletina Muntii Mehedinti la 7,3 km
Poiana Beletina este cel mai mare, ca intindere (cca 1,5 km) dintre crovurile Muntilor Mehedinti, fiind si la extremitatea nordica a lantului de crovuri ce debuteaza la sud cu Plostina.
Cascadele Ramnuta Mare

Cascadele Ramnuta Mare la 13,8 km
GPS-ul ne-a invartit printre vreo doi fagi cu trunchiuri multiple.
Gara Baile Herculane

Gara Baile Herculane la 16,1 km
A fost construita intre 1878 si 1886, in stil baroc, dupa planurile arhitectului AD Serres. Este pentru a doua oara cand ajung in acest loc, dar fara succes in a gasi cutia.
Campurile de lapiezuri

Campurile de lapiezuri la 18,5 km
La zona cu lapiezuri se ajunge, fie suind pe jos, de la nivelul Podului Natural de la Ponoare pe Dealul Pesterii.
Podul lui Dumnezeu

Podul lui Dumnezeu la 18,7 km
Ascunzisul si geocutia (simplu si bine mascata) se pot gasi usor si fara GPS. Peste acest pod trece soseaua ce leaga Baia de Arama cu municipiul Drobeta Turnu Severin.
Biserica de lemn Sfantul Nicolae la 19,1 km
Biserica de lemn cu hramul Sfantul Nicolae este un obiectiv turistic religios de marca din Ponoarele, declarat monument istoric. Biserica din lemn de stejar a fost edificata in anul 1763, avand aspectul unei casute de lemn, cu pridvor sustinut de patru stalpi.
Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Varful Costiugu
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • Parcul Colina - Cluj Continut umed. Am gasit cutia azi, intreg continutul era foarte umed. Credem ca ar fi nevoie de un pic de mentenanta.
  • Casa Rado - Targu Mures Teamwork. E o cutie destul de bine ascunsa. Ajutat de o buna prietena, am reusit sa gasim cutiuta (de fapt ea a gasit-o).
  • Fiasteto Fiasteto, inainte de furtuna. Am reusit sa parcurgem jumatatea drumului dintre Atia si platou cu masina, apoi am continuat pe jos. Ascunzisul poate fi gasit destul de usor.
  • Biserica reformata fortificata - Sfantu Gheorghe Multumesc pentru ascunzis. Am fost prima persoana care a gasit geocutia de la biserica reformata fortificata.
  • Imeni La Imeni, deocamdata nimic. Desi am baleiat pe o raza suficient de generoasa, dar nu exagerata, n-am putut dibui ascunzisul. Avand incredere atat in gps-ul nostru, cat si in coordonatele precizate pe site.
  • Lemnia Un ascunzis aproape drive-in - Biserica din Lemnia. Biserica construita pe un loc bine ales, cu o priveliste deosebita. Ascunzisul poate fi cautat chiar si fara gps.
  • Manastirea Turnu Manastirea Turnu. Am gasit locatia, dar nu si cutia. Se poate ajunge cu masina in spatele manastirii sau pe jos.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Costiugu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 9 luni si 27 zile!