Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

Saua Suculetului - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Saua Suculetului

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Saua Suculetului:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Saua Suculetului.

Cautati geoascunzisul Saua Suculetului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Saua Seiului la 0.75 km - * Valea Suculetului la 1.43 km - * Saua Scheiului la 1.46 km - * Varful Caleanu la 2.52 km - * Varful Prislop la 2.91 km - * Varful Brusturu la 3.41 km - * Saua Plaiului la 3.45 km - * Varful Bodea la 3.45 km - * Varful Vulturul la 3.78 km - * Saua Capul Prislopului la 4.15 km - * Varful Tarcu la 4.3 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Turnul medieval Ruieni
Turnul medieval Ruieni
Turn de observare din vremea romanilor, construit pe drumul roman de la Sarmizegetusa la Tibiscum.
Ciucevele Cernei
Ciucevele Cernei
Rezervatia naturala Ciucevele Cernei se intinde pe o suprafata de 1166 ha.
Campusel
Campusel la 22.57 km. Acces: DN66A Petrošani - Uricani - Câmpu lui Neag - Câmpušel, drum asfaltat.
Manastirea Piatra Scrisa
Manastirea Piatra Scrisa
Loc sfant, icoana cu origine miraculoasa, in Defileul Timisului.
Cascadele Ramnuta Mare
Cascadele Ramnuta Mare la 24.66 km
GR0273 Cascadele Ramnuta Mare

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.