Piatra Cusmei - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Cusma (Livezile), judetul Bistrita-Nasaud

Piatra Cusmei

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Piatra Cusmei:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Cusmei.

Cautati geoascunzisul Piatra Cusmei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Piatra lui Iacob la 4.21 km - * Stancile Tatarului la 4.81 km - * Piatra Corbului la 5.78 km - Piatra Corbului reprezinta un perete stancos cu o inaltime de 90 m. * Rapa Verde la 6.8 km - * Locul fosilifer Rapa Mare la 7.19 km - * Valea Repedea la 12.15 km - * Poiana cu narcise de pe Sesul vaii Budacului la 14.38 km - * Lacul Taul Zanelor la 17.82 km - * Taul Zanelor la 17.86 km - * Padurea de larice Posmus la 20.56 km - Padurea de larice, de la marginea localitatii Posmus, este o arie naturala protejata, de tip botanic, care se intinde pe o suprafata de 2 hectare.
- Xyz

Obiective turistice vecine


Lacul Colibita
Lacul Colibita la 13.31 km
GR2113 Lacul Colibita
Scaunul Domnului
Scaunul Domnului la 16.05 km
GR0389 Scaunul Domnului Muntii Calimani
Stanca Cetate
Stanca Cetate
Trecand prin Valea Bistrii veti putea observa mai multe formatiuni stancoase deasupra satului.
Podul Borzia
Podul Borzia la 22.15 km
GR2636 Podul Borzia Galaoaia
Piatra La Panda
Piatra La Panda la 22.58 km
GR2637 Piatra La Panda Galaoaia

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.