Pestera Tausoare - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Parva, judetul Bistrita-Nasaud

Pestera Tausoare

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Pestera Tausoare:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pestera Tausoare.

Cautati geoascunzisul Pestera Tausoare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Zavoaiele Borcutului la 12.28 km - * Podul graniceresc la 14.04 km - In satul Cosbuc se afla un pod acoperit din lemn, Podul graniceresc, construit peste raul Salauta. * Saua Pietrii la 15.02 km - * Tarnita la cruce la 16.64 km - * Varful Buhaescu la 16.68 km - * Lacul Rebra la 16.84 km - * Izvorul Albastru al Izei la 17.09 km - * Izvorul Mihailesei la 17.2 km - * Varful Rebra la 17.79 km - * Saua Pietrosului la 18.2 km - * Saua de sub Golgota Rodnei la 19.12 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Spre Saua Plescutei
Spre Saua Plescutei la 28.06 km. GR2738 Spre Saua Plescutei Muntii Rodnei
Pasul Rotunda
Pasul Rotunda la 37.39 km. GR1530 Pasul Rotunda Muntii Rodnei
Lacul Colibita
Lacul Colibita la 40.12 km
GR2113 Lacul Colibita
Pasul Tihuta
Pasul Tihuta la 41.2 km
GR0377 Pasul Tihuta
Parcul dendrologic Arcalia
Parcul dendrologic Arcalia
Arcalia este un sat din judetul Bistrita-Nasaud, care apartine administrativ de comuna Sieu-Magherus.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.