Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Mlaca Tatarilor - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Atractie naturala(imagine generica atractii naturale)

Unde este Mlaca Tatarilor?

Mlaca Tatarilor

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Mlaca Tatarilor! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Mlaca Tatarilor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Mlaca Tatarilor?
Dealul Verde. Pensiunea Dealul Verde este o locatie unica, asezata in mijlocul padurii.
Ferma vedetelor. Castelul de lut Valea Zanelor. Este un proiect privat, inceput in primavara anului 2014, avand la baza conceptul unei case naturale de poveste. (obiectiv interesant cu geocutie)
Povestea Calendarului. Un parc tematic care prezinta legendele celor 12 luni ale anului, intr-o forma spectaculoasa si inedita.
Vanatoarea lui Buteanu. Baraj Oltet. Fereastra Zmeilor. Lacul Balea. Rezervatia include cel mai mare lac glaciar al M. Multumesc - Multumesc pt ascunzis. (obiectiv interesant cu geocutie)
Varful Iezerul Caprei 2418 m.

Mlaca Tatarilor in limba maghiara - magyarul: Mlaca Tatarilor

Valori naturale - Alte locuri
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Mlaca Tatarilor - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Mlaca Tatarilor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

  Obiective turistice din apropiere

  Valea Arpasului Mina
  Valea Arpasului Mina la 5.42 km
  GR0411 Valea Arpasului Mina
  Belvedere Cascada Balea
  Belvedere Cascada Balea
  La cascada Balea se poate ajunge, pornind din parcarea de langa statia de jos a telecabinei, urmand poteca marcata cu punct rosu.

  Stii locuri de vizitat din alte locuri, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.