Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
La Carlige - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Sasca Romana (Sasca Montana), judetul Caras-Severin

Unde este La Carlige?

La Carlige Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto La Carlige! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati La Carlige si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic La Carlige?
Hambarul de piatra Sasca Montana. Casa Verde Sasca Montana. In anul 2014 casuta a ajuns pe primul loc in topul The Natural Homes, a celor mai frumoase casute de cob din lume.
Cascada Moceris. Cascada Bordanc si Modavita Padina Matei. La 15.9 km. Cascadele Bordanc si Modavita sunt caderi de apa de pe raul Mudavita, din aria naturala Valea Mare situata in apropierea satului Padina Matei, comuna Garnic.
Cascada Buraul Mare Moldova Noua. Cascada Buraul Mare se afla in Parcul National Portile de Fier, langa drumul care duce din Moldova Noua spre localitatea Padina Matei.
In limba maghiara - magyarul: La Carlige
Valori naturale
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps La Carlige - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul La Carlige? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Cheile Nerei la 0 km
GR0320 Cheile Nerei
Cascada La Vaioaga la 3.68 km
GR0536 Cascada La Vaioaga
Tunelurile Nerei la 3.87 km
GR0537 Tunelurile Nerei
Cascada Susarei la 4.81 km
GR0538 Cascada Susarei

Stii vreun loc inedit din xyz, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Saltea Memory Latex preturi scazute, fara analog pe piata. Memory Latex Lux este salteaua care combina cele doua tehnologii intr-una singura. Memory Latex in partea superioara si Latex in partea inferioara. Spuma revolutionara Memory Latex, care combina efectul de memorie cu calitatile latexului.
Saltele Memory Latex preturi scazute

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.