Dealul Lupului - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Remeti (Bulz), judetul Bihor

Dealul Lupului

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Dealul Lupului:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Dealul Lupului.

Cautati geoascunzisul Dealul Lupului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Varful Selhis la 2.53 km - * Pestera de la Acre la 4.95 km - * Varful Hodrancusa la 5.26 km - * Varful Pietrele Daicii la 5.3 km - * Varful Piciorul Porcului la 5.35 km - * Varful Botzii la 7.33 km - * Saua Rotundu la 7.43 km - * Cascada Iadolina la 7.92 km - * Barajul Dragan-Floroiu la 8.31 km - * Varful Carligati la 8.37 km - * Cascada Valul Miresei la 9.4 km -
- Xyz

Obiective turistice vecine


Varful Vladeasa
Varful Vladeasa la 15.04 km. GR1923 Varful Vladeasa
Varful Bohodei
Varful Bohodei
Varful Bohodei - Muntii Bihor.
Cascada Bohodei
Cascada Bohodei la 16.3 km. GR0034 Cascada Bohodei
Pietrele Albe
Pietrele Albe la 16.35 km. GR2635 Pietrele Albe
Magura Fericei
Magura Fericei
Magura Fericei - Muntii Bihor.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.