Oul Arsitei - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Tonea (Sasciori), judetul Alba

Oul Arsitei

Oul Arsitei este o rezervatie geologica care se afla in partea de nord-est a Muntilor Sureanu, pe versantul estic al dealului Arsitei si se intinde pe o suprafata de 0,20 ha. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Dealul Arsitei 9340 9342 9343 9344 Oul Arsitei 1 Oul Arsitei 2 Oul Arsitei 3 Oul Arsitei 4 Oul Arsitei 5... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Oul Arsitei.

Cautati geoascunzisul Oul Arsitei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
35846 Cetatea Sasciori. 36609 Lacul baraj Tau Bistra. 38719 Lacul Canciu. 42425 Cetatea Cugir. 51772 Calnic. Calnic este situata in partea sud-estica a judetului Alba, la o distanta de 28 km de municipiul Alba Iulia si la 15 km de Sebes. 62094 Cetatea medievala de la Cucuis. 65478 Varful Pogoana. 67579 Luncile Prigoanei. 68012 Lacul Surean. 68044 Iezerul Surianu. 68490 Varful Surean. 70606 Curmatura Sureanu. 71146 Ruinele castrului roman Comarnicel. 72355 Lacul Oasa. 72691 Poiana Padina Rudarilor.
Valori naturale - Judetul Alba
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cetatea Capalna la 8.12 km. GR0867 Cetatea Capalna
Stanca Grunzii la 8.67 km. GR1609 Stanca Grunzii
Masa Jidovului la 9.48 km. GR1201 Masa Jidovului
Pintenii din Coasta Jinei la 9.53 km. GR1293 Pintenii din Coasta Jinei
La Grumaji la 10.48 km. GR1119 La Grumaji

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.