Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Valea Sesii (Bucium), judetul Alba

Detunatele - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Detunatele

Detunatele

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Detunatele:

Si mai de aproape
Si mai de aproape

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Detunatele.

Cautati geoascunzisul Detunatele si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Taul Cornei la 5.07 km - * Taul Anghel la 5.2 km - * Sub Piatra Corbului la 5.25 km - Rosia Montana. * Taul Brazi la 5.35 km - * Cariera Carnic-Napoleon la 5.66 km - * Sfinxul Carnic la 5.66 km -
Valori naturale - Judetul Alba

Obiective turistice vecine


Biserica scufundata
Biserica scufundata la 5.72 km
GR2788 Biserica scufundata Geamana
Taul Mare
Taul Mare la 5.89 km
GR2494 Taul Mare Rosia Montana
Pasul Ponor
Pasul Ponor la 16.32 km. GR3050 Pasul Ponor
Iezerul Ighiel
Iezerul Ighiel la 16.9 km. GR0112 Iezerul Ighiel
Cheile Intregalde
Cheile Intregalde la 18.07 km
GR0110 Cheile Intregalde Muntii Trascau
Cheile Rametului
Cheile Rametului la 20.83 km
GR0091 Cheile Rametului
Piatra Bulbuci
Piatra Bulbuci
Piatra Bulbuci este o rezervatie geologica si geomorfologica, constituita dintr-un bloc masiv de calcar cu aspect de turn de cetate, inalt de 78 m.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Amintiri - Pentru ca am umblat de curand in cutia cu amintiri nu se poate sa nu pomenesc si de Detunatele, vizitate acum patru ani...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.