Coltesti Geodrumetie - Login - Suport
 


Pixel
Coltesti

Coltesti


Coltesti

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Cateva poze din albumul foto Coltesti:

Casa memorială Brassai Sámuel
Casa memorială Brassai Sámuel
Colțești cu Piatra Secuiului
Colțești cu Piatra Secuiului
Colțești cu Piatra Secuiului 2
Colțești cu Piatra Secuiului 2
Împrejurimile Colțeștiului
Împrejurimile Colțeștiului

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Coltesti.

Cautati geoascunzisul Coltesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Aplicatia android Geotrekking

Aplicatia android Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoascunzisurilor, respectiv anuntarea gasirii acestora.
Obiective turistice vecine

Pixel
Cetatea Coltesti
Cetatea Coltesti la 0.23 km
Atestata documentar inca de la sfarsitul secolului al XIII-lea ca apartinand familiei Thoroczkay, cetatea nobiliara de la Coltesti este un exemplu de fortificatie adaptata la conditiile terenului, fiind construita pe o inaltime stancoasa cu doua pante abrupte.
Cheile Silosului
Cheile Silosului la 2.05 km
GR1590
Ardascheia
Ardascheia la 2.64 km
GR0749
Pestera Studentilor
Pestera Studentilor la 3.24 km
GR0750
Cheile Plaiului
Cheile Plaiului la 3.42 km
Cheile Plaiului sunt o rezervatie geologica, reprezinta un peisaj pitoresc, deosebit de spectaculos, modelat in calcare.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor

Pixel
 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii

Pixel
 • O mica plimbare cu bicicleta - In prima zi din octombrie am făcut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti...
 • O excursie mai lunga in zona - A fost o excursie mai lunga in zona, si am profitat sa cautam si comori...
 • Gasit de Acasenii - Gasit azi de Alex Faur, Cristi Faur si Manu...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi informatiile din prezentare? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.