Cheile Rametului - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Cheia (Ramet), judetul Alba

Cheile Rametului

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Spre Cheile Rametului 17 mai 2008 Stramtura Parau Cheile Rametului Portalul Bloc de piatra Perete de stanca Spre Brana Caprei Poteca marcata cu triunghi albastru Deasupra paraului... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Rametului.

Cautati geoascunzisul Cheile Rametului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
17672 Cheile Intregalde. 21880 Piatra Bulzului. 25475 Pasul Ponor. 25547 Cheile Galzii. Drumul 107K dinspre Galda de Sus spre Poiana Galdei trece si prin Cheile Galzii. 25651 Cheile Cetii. 25924 La Pietri. Locul numit La Pietri de langa localitatea Cetea cuprinde 3 formatiuni calcaroase invecinate, ce domina, incepand cu Baile Romane in aval, malul stang al vaii Cetea. 27095 Cascada Vanatara. 29328 Piatra Craivei. Piatra Craivei este o rezervatie complexa care conserva un relief pitoresc, o vegetatie de stancarie caracteristica si urme ale unui sanctuar dacic. 30728 Stanca Bulz. 31039 Pestera Huda lui Papara. Huda lui Papara este cea mai mare cavitate din Muntii Trascau si se afla in masivul Bedeleu, pe versantul drept al Vaii Ariesului, aval de Salciua de Jos. 33570 Padurea Sloboda. 36236 Poiana Inimii. Poiana Inimii se afla la 2,4 km distanta de Piatra Craivei, in directia sud-est. 36860 Izvorul La Rogoaze. 39062 Cascada La Sipote. 39680 Ruinele bisericii reformate Benic. Biserica se afla la nord de Alba Iulia, fiind edificata intr-o pozitie dominanta, o culme din localitatea Benic, localitate amintita pentru prima data in 1238.
Valori naturale - Judetul Alba
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cheile Piatra Baltii la 1.52 km. GR1369 Cheile Piatra Baltii
Cheile Pravului la 1.89 km. GR1345 Cheile Pravului
Cheile Geogelului la 2.8 km. GR1026 Cheile Geogelului
Cheile Tecsestilor la 2.92 km. GR1637 Cheile Tecsestilor
Poienile cu narcise Tecsesti la 3.32 km. GR1636 Poienile cu narcise Tecsesti

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Atat de putin ii trebuie unui om sa fie fericit - O vizita in Cheile Rametului...
 • Fericiti in Cheile Rametului - Salut zbuciumel...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.